2777
2789
اشتباه زدم مشکل منوتواین دلخوشی نداریم همش غم تنهایی 

منم بی قراره اقدامم...اونقد دلم میخواد برم دکتر بگه معجزه شده جای بخیه ات کاملا خوبه میتونی اقدام کنی.دلم یه معجزه میخواد یه نشونه از طرف خدا تا اروم بگیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرتم بعدپاکی اقدام داشتی؟اخه من تخمکام ازادنمیشه

بله ولی برا پسرم دوروز اقدام داشتم یکی هفتم پریود یکی دهم.ولی برا دخترم فقط یه بار اونم به محض پاکی.خوب برو دکتر امپول بده ازاد بشه بعد برو راحت اقدامتو بکن که اتشالله دخترت بیاد تو دلت

الان چندوقته این اتفاق افتاده؟بعدسه ماه که میتونی

شهریور تموم بشه میشه ۴ماه.اخه دکترا میترسونن ادمو.یکیش میگف بعد دوسال یکی گف بعد یه سال یکیم بعد ۶ماه گفته بیا ذخیره تخمدانتو ببینم.ای کاش میشد از این ماه اقدام کنم حال و هوام عوض شه

شهریور تموم بشه میشه ۴ماه.اخه دکترا میترسونن ادمو.یکیش میگف بعد دوسال یکی گف بعد یه سال یکیم بعد ۶ما ...

من و تو تقریبا تو یه روز پسرامونو از دست دادیم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

شاکر خدا که همیشه هستم عزیزم .حتی بدترین شرایطم بودم انشالله که هرچی مصلحت و خواست خداست و به صلاحته بهت بده عزیزم هم به شما هم همه مامانای این تاپیک 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
چی شدی عزیزم ؟من خودم ته ناامیدیم انقدرکه میگم چجوری خودموخلاص کنم که دردش کم باشه یعنی گاهی این فکر ...

خدانکنه فداتشم ایشالا روزای خوب هم میرسه .ب خدا اطمینان کنیم ک ی روزی لطفشو شامل حال ماهم میکنه.توتاپیکام هست توعید ی اتفاقی برام افتاد ک الانم زخمش تازس و وقتی یادم میاد کلی اشک میریزم

همونlia73 سابقم
زندگی ست دیگر.. همیشه که همه رنگ هایش جور نیست؛ همه سازهایش کوک نیست. باید یاد گرفت با هر سازش رق ...

مرسی دوست گلم واقعا متنی ک گذاشتی حس خوبی ب ادم میده💖💖

همونlia73 سابقم
بله ولی برا پسرم دوروز اقدام داشتم یکی هفتم پریود یکی دهم.ولی برا دخترم فقط یه بار اونم به محض پاکی. ...

اهان اره براپسرت نزدیک تخمک گزاری بودی منم برادختربدبختتم به محض پاکی اقدام داشتم

مهرا جان، الان که موقعیت خوبیه که پریود تموم شده، پس اقدام کن.

اینقدر روی خودت اسم منفی نذار ، هی  نگو تخمک آزاد نمیکنم، نشده و از این حرفها.

شما چندماهه که سز شدی، ممکنه رحمت نیاز به استراحت بیشتری داشته باشه.

نامیدی بزرگترین گناه کبیره است. توکلت به خدا باشه🙏

خدانکنه فداتشم ایشالا روزای خوب هم میرسه .ب خدا اطمینان کنیم ک ی روزی لطفشو شامل حال ماهم میکنه.توتا ...

عزیزم الان اقدامی انشالله آخر همین ماه یه نی نی بیاد تو دلت 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مهرا جان اتفاقهای بدتری که واسه بقیه دوستان افتاده  ، به اونها فکر کن،

مامان ارسام سه بار بارداری ناموفقی داشت، خدای نکرده اگه برای تو اتفاق می افتاد با این روحیه ات چکار میکردی؟!

مامان آرسام، ان شااله این بار جواب صبرت رو یا بچه های سالم و صالح میگیری 🙏🙏