2777
2789
من واقعا حدود ۱۰ روزه سعی کردم منفی نباشم حالا نه اینکه مثبت اندیش هم باشم کلا فقط افکار منفی تعطیل ...

خیلی خوبه عزیزم منم روزه فکری گرفتم با مهربان جان از امروز تو هم بپیوند به ما خخخخخ قانوناشم بالا فرستادم تمرین کن انشاالله هممون به زودی حال دلامون خوب باشه واقعا دست خود ادمه که حالشو خوب کنه یا بد شکر خدا منم این ماه خوب بودم خیلی به خودم دارم کمک میکنم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

امکان بارداری از ۲۰ام سیکل به بعد نیست دیگه نه؟؟؟ من دوره هام ۲۸ روزست، و این دوماه ۱۰ تا ۲۰ اقدام کردم یک شب در میون که نشده میگم نکنه باید ادامه بدم ولی خب تخمک گذاری من زودتره 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیتونم جلوی اشکامو بگیرم دلم میخواد برم امام رضا  عجیب دلم گرفته ممنونم ازت ،خداروشکر ...

فدای اشکات قشنگم بخدا منم بد جور دلم هوای امام رضا ع کرده.. همه چیز درست میشه ولی در زمان خودش.. محکم باشه و یقین داشته باش که از این امتحان هم سربلند فارغ میشی.. منم خدا رو هزار بار شکر میکنم که دوستانی چون تو دارم.. نمیدونم واقعا اگر نبودین چطور با داغ دلم کنار میومدم؟؟

عزیز دلم ی سایت هست که میشه واسه امام رضا ع نامه نوشت اونجا واسه آقا نامه بنویس..حرفای دلت بنویس..انشاالله که به امید خدا و حرمت ضامن آهو دلت خیلی خیلی زود شاد بشه🤲⚘⚘   

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
امکان بارداری از ۲۰ام سیکل به بعد نیست دیگه نه؟؟؟ من دوره هام ۲۸ روزست، و این دوماه ۱۰ تا ۲۰ اقدام ک ...

نه دیگه اگه ۲۸ روزس دوره هات کافیه منم تقریبا از روز ۱۰ تا ۲۰ یک روز درمیون اقدام دارم خیلی وقتا هم تا روز ۱۸😐 از روز ۱۲ تا ۱۸ مهمه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
فدای اشکات قشنگم بخدا منم بد جور دلم هوای امام رضا ع کرده.. همه چیز درست میشه ولی در زمان خودش.. محک ...

میشه بهم بگی کدوم سایت

آخر ساله،به شدت منو همسرم درگیر کار هستیم 

ولی ایمان دارم بطلبه همه چی خودش درست میشه

ولی عجیب دلم هواشو کرده

ایندفعه برم میشینم تو حرم با آقا صحبت میکنم باهاش درد و دل میکنم ازش میخوام 

میگم دست خالی برم نگردونه

یا امام رضا ،آقا جان،این حجم حرف تو سینه ام رو فقط اونجا میتونم بگم و خودمو خالی کنم

هیچکس تو خونواده از مشکلاتمون خبر نداره اینکه آی وی اف کردمو...

تنهایی رفتم و اومدمو ...

خیلی فشار رومه ولی نمیتونم جا بزنم

من بچه میخوام با تمام وجودم دوباره میخوام لذت مادر شدن رو بچشم

همش میگم اگه الان بود اتاقش دیگه تکمیل شده بود

چه عیدی میشد با بودنت مادر

نمیدونم حکمت چیه،اما سپردم به خدای ارحم ااراحمین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
میشه بهم بگی کدوم سایت آخر ساله،به شدت منو همسرم درگیر کار هستیم  ولی ایمان دارم بطلبه ...

آمین آمین آمین یا رب العالمین 🤲

https://tv.razavi.ir/fa/ziyarat

عزیز دلم این لینک سایت هست. انشاالله که همه چیز در زمان نه چندان دور به بهترین شکل ممکن روبراه میشه🤲 ما هم به فکر هم هستیم و برای هم با تمام وجود دعا میکنیم..من که اینجور هستم و شک ندارم بقیه دوستان هم همین طوراً⚘⚘

به امید روزی که دل هممون شاد بشه و زندگی اون روی دیگش بهمون نشون بده🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
آخه چند نفر گفته بودن عکس رنگی دادن دیدن لوله هاسون بسته بوده با عکس رنگی باز شده

اره خب درسته ولی از دکترت بپرس بعد بده همون که عملت کرده چون منم میخواستم بدم که دکترم گفت نیازی نداری من عمل کردم رحمت رو میدونم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام.خوبین؟امشب شب ارزوهاس.اومدم برای هممون دعا کنم.انشالله تا سال بعد اینموقع ههممون اولاد سالم و صالح داشته باشیم.انشالله بزودی دامن هممون سبز شه.انشالله دلامون شکسته است.قطع به یقین ارزوهای منو شما براورده میشه.انشاله خبر بارداریهاتون رو بشنویم.انشالله بیاییم و بارداریمون رو باهم طی کنیم.انشالله دل تک تکتون با داشتن بچه شاد بشه.

😉

من امشب بعد ۱۰ روز اومدم خونه خودم.دیدم شوهرم لباسایی که واسه بچم خریده بودیم رو برداشته که من نبینم.امشبم خونه نیست شبکاره.به شدت دلم گرفته.منتظرم تنها شم فقط گریه کنم تا خالی شم.امشب دعا کنیم واسه همه بی اولادها ان شاالله آقا علی اصغر دامن هممون رو سبز کنه

خدایا شکرت
من امشب بعد ۱۰ روز اومدم خونه خودم.دیدم شوهرم لباسایی که واسه بچم خریده بودیم رو برداشته که من نبینم ...

انشالله همگیمون باردار شیم و سالم بغل بگیریم.عزیزم.منم مثل تو سخت باردار شده بودم.زمین و زمان تقریبا فهمیدن مشگل بارداری داشتم.اونم اخرش به ثمر ننشست.نازایی من یک طرف و نتونستن به اخر رسوندنش طرف دیگه.خیلی از موهام سفید شدن.۶ ماه پیش بود‌.غمم و دردم و حسرتش هنوز تازست.پس به خودت زمان بده...

😉

برای همه مادرهای دل شکسته نی نی سایت؛برای مادرهای بی بچه که دیگه بهمون مادر نمیگن ؛برای همه منتظرهای بچه و همه اونایی که از راه درمان تلاش میکنن اولاد سالم و صالح نصیب کن.دلشون رو با قدمهای کوچیک نی نی شاد کن. امیدشون رو ناامید نکن.بهشون صبر بده.عوض نی نی های از دست رفته رو جبران کن.خدایا فرزندان سالم عنایت فرما.

با قلبی آکنده از غم و حسرت و تنهایی     

آمیییییین

😉

سلام دیشب لیله الرغائب بود و برای همگی دعا کردم خانوم یلدا توپلو ایجهان عزیز سارا زهرا و.... 

الهی که هر چه زودتر به حق مادر سادات و اشکهای حضرت علی همگی دامنتون سبز شه وتو زندگی بهترینها براتون رقم بخوره

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
انشالله همگیمون باردار شیم و سالم بغل بگیریم.عزیزم.منم مثل تو سخت باردار شده بودم.زمین و زمان تقریبا ...

توکلم به خودشه.نمیخوام کم بیارم.میخوام خودمو قوی نشون بدم به بقیه ولی از درون...

خدایا شکرت
خدا رو شکر عزیزم...انشاالله که اینبار به امید خدای سبز و مهربون دامنت سبز میشه و دلت شاد شاد شاد🤲⚘⚘

جواب عکس رنگیمو گرفتم. نوشته لوله ها ب خوبی با مایع پرشد و در کلیشه تاخیری ورود مایع به داخل حفره لگن دیده شد. 🤔این ینی چی، ینی چسبندگی بوده و رفع شده؟