2777
2789
سلام عزیزم خوبی  ممنوووون بله خداروشکر  قسمت همه منتظرا  ببخشید الان پیام رو دیدم

وای خدا رو صد هزار مرتبه شکر خیلی خوشحالم عزیزم خدا حفظش کنه.من تو رو یادمه تازه اومده بودم این تاپیک شما دوقلو هاتو از دست داده بودی ولی دو ماه بعد سزارین باردار شده بودی برای من هم امروز دقیقا ۶ ماه گذشت از زایمانم برامون دعا کن خانومی

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
قربونت برم عزیزم میگم این ماه استراحت مغزی میدم به خودم اقدام خیلی فکر ادمو درگیر میکنه میخوام هروقت ...

کار خوبی میکنی نازنینم 💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی  ممنوووون بله خداروشکر  قسمت همه منتظرا  ببخشید الان پیام رو دیدم

وااای سلام لیانا جاان من خاطرت هست shoor  بهت درخواست دوستی داده بودم نگران بودم واسه اقدام.. خدا رو شکر که نی نی سالم و سلامت اومد بغلت.. الهی که نگاه و لبخند مهربون خدا همواره شامل حالتون باشه🤲 عزیزم التماس دعا داریم خیلی برامون دعا کن خیلی⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام عزیزم از نیلو خبر دارم ولی فکر میکنم مجددا هنوز نرفته سونو ببینه چطوره داروهاشو‌باید مصرف کنه.. ...

الهی که نیلو جون مشکلش رفع شده باشه و فرزانه جون و نفس کوچولو هم تا آخر بارداری هیچ مشکلی نداشته باشن و نی نی سالم و سلامت بیاد و به موقع بیاد بغلش🤲

هستی جان از کیان چه خبر چرا اینجا سر نمیزنه؟

ای جانم زایمان کردی 😍😍😍😍 خیلی خیلی مبارکه ❤❤❤ ماشالله بهش 🧿🧿🧿 خدا برات حفظش کنه عزیزم & ...

بله😍.ممنون گلم خداپسرخودتم حفظ کنه انشالله.انشالله همه بچه های این تاپیک دلشون شادبشه با بچه سالم و صالح

الهی که نیلو جون مشکلش رفع شده باشه و فرزانه جون و نفس کوچولو هم تا آخر بارداری هیچ مشکلی نداشته باش ...

اونم خوبه عزیزم پریود شد این ماهم همچنان اقدامه گلم☺️ طبیعیه برای ما هایی که استرسم داریم یکم طول میکشه☹️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
مهتاب قشنگم اگه در کنارش ورزش و رژیم داشته باشی بله در غیر این صورت نه

راستی اسمت چی بود گلم . بارداریت چی شد ،

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

سلام عزیزم شما هم دو قلو از دست دادی چند هفته جرا لبخشید میپرسم

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

من خودم ۲۸هفته پسرام از دست دادم هماتوم داشتم کلا خونریزی کلا جفتم پایین  اومده بود اخ اخ حالت تهوع شدید اخرشم دهانه رحمم باز شد و الان ۸ماه گذاشت

مرسی عزیزم انشاالله اگه خواستی بدی اصلا نترس چون واقعا ۵ دقیقه هم طول نمیکشه...همه چیمو خوب نوشته فق ...

میترسیدم ولی شما و مریم جون میگید ترس نداره دیگه مشکلی نیست من واسه رسیدن به نی نی هر دردیو حاضرم تحمل کنم خداروشکر مشکلی نداشتی 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
عزیز دلم میدونم هر بار که امیدوار هستیم که باردار میشیم پری خانوم با اومدنش همه تصوراتمون بهم میزنه ...

قربونت برم مرسی از دعای قشنگو انرژی مثبتت من کلا زندگیم اینجوری شده پریود میشم گریه میکنم ناامید میشم روزای آخر پریودم یه نور امید تو دلم هست که اقدام کنم و براش برنامه ریزی میکنم روزای افدام یکم حالم بهتره از ۲۰ ام سیکل تا ۲۸ام هم در استرس و چک کردن با دستمال میگذرونم که با دیدن لکه اول باز دنیا رویرم خراب میشه و دوباره روز از نو روزی از نو واقعا از ته دل دعا میکنم که دل همتون و من هم در کنارتون زودتر شاد شه چون خیلی امید و ایمان داشتن این روزا سخته خدایا کمکمون کن که ایمانمون قوی شه نه اینکه از دستش بدیم 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

الان در روزای پریود به سر میبرم از مرز ناامیدی مطلق دارم فاصله میگیرمو امید به ماه بعد 😔من مشکلم یکی دوماه اینور اونور نیست مشکلم ترس از نشدنه مشکلم اینه که من احمق ۶ سال از ازدواجمو جلوگیری کردم و بچه نخواستم و وقتی خواستم ...اومد به راحتیو این عاقبتش شد الان ۳۳ سالمه بعد از ۷ سال ازدواج هنوز بچه ای ندارم حسرت روزای قبلیمو میخورم اگه میدونستم اینجوری میشه تا الان دو، سه تا میاوردم راحت باردار شدم الان که بچم پر کشید دیگه باردار نمیشم شاید قسمتم این بوده که هیچوقت مادر نباشم راضی ام به رضای خدا ولی واقعا تحمل این لحظه های پرحسرت زندگی نیست....

عزیزم شما دارو استفاده نکردی این ماه؟ چند سیکلی؟ فک کنم با هم هستیم🙂

سلام مهربونم نه من تاشش ماه بخودم فرصت میدم اگه نشد بعدش میرم سراغ دارو... جمعه موعدمه البته اگه پری منظم باشه شمام 28روزی هست سیکلت؟انشالله تانه ماه پری نشی🤲🤲🤲

خدایا بی نهایت بار شکرت...