2777
2789
۱۶ روزه از پر کشیدن فرشته آسمونیم میگذره آخ که امروز یه دل سی براش سوگواری کردم آدم هرچقدر گریه کنه ...

بهترین کار رو داری انجام میدی که قبل از اقدام از هر نظر مطمئن باشی که مشکلی نداشته باشی. ایشالله خدا و امام حسین ع بهت کمک کنن و سال دیگه این موقع نی نیت رو تو بغل بگیری

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
بهترین کار رو داری انجام میدی که قبل از اقدام از هر نظر مطمئن باشی که مشکلی نداشته باشی. ایشالله خدا ...

ممنونم گلم انشاالله هممون مامان میشیم سال بعد این موقع ها خیلی روزای غمگینی دارم ولی دلم خیلی روشنه برای تک تکمون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبم ،،از ته دل از خدا میخام زایمان موفقی داشته باشید ،،اونایی هم که در حال اقدامن بزودی ...

قوی باش خواهرم، اینا همش درس و تجربه ی زندگی هست من سه ماه پیش پسرمو هفته 26 بارداری از دست دادم، بیرون ک میرم حالم بد تر میشه. اما خونه م راحتم اوایل بسیار سخت بود الان کم کم دارم می پذیرمش ب خودم قول دادم قوی باشم و به آینده ی زیبایی ک پیش روم هست فک کنم ما زمین خوردیم، درست، حالا باید یه یا علی بگیم و بلند شیم و ب راهمون ادامه بدیم. درضمن بچه هامون جاشون خیلی خوبه 😊. 

با خودم میگم دیگه حوصله یه بارداری دارم یا نه  چه حس قشنگی ..من پسرم‌‌ میخام ..پویان ام کجایی& ...

عزیزم صبور باش، درد هر کس برا خودش بزرگترین درده، روزهای قشنگ ماهم میان، اما ب این فک کن ک آیا با غصه و ناراحتی چیزی درست میشه؟ جز اینک ب روح و جسمم ن آسیب بزنیم هیچی نصیبمون نمیشه. زندگی جریان داره. برا بهتر شدن روحیت تلاش کن تو قراره بازم مادر بشی. گل بکار بهشون برس فیلم های شاد ببین. یه دفتر بردار توش از هدفات بنویس و به خودت و فرشته ت قول بده ک بهشون برسی 

سلام دوستای گلم ممنون از این که بیادم بودین دعا کردین واسم انشالله خدا صد برابر دعاها رو بخودتون برگردونه، امروز اگه خدا بخواد ترخیص میشم دعا کنید دیگه برام مشکلی پیش نیاد پسرم بوقت بدنیا بیاد

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام دوستای گلم ممنون از این که بیادم بودین دعا کردین واسم انشالله خدا صد برابر دعاها رو بخودتون برگ ...

خداروشکر عزیزم 

ان شاءالله که خدا کمکت میکنه این مسیر به سلامتی میگذرونی

خدایا خودت اینبار به همه ما کمک کن  

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام دوستای گلم ممنون از این که بیادم بودین دعا کردین واسم انشالله خدا صد برابر دعاها رو بخودتون برگ ...

سلام سعیده جون، ان شااله که باقی راه رو دوتایی به سلامتی پشت سر میذارید و پسر گلت سلامت و تندرست میاد توی بغلت. در پناه خدا باشید.

ممنون که به ما خبر دادی.❤

سلام دوستان خوبین میشه برام دعا کنید مشکلم حل بشه این سومین ماه پشت هم پریود میشم با فاصله ۱۰ روز و ۵ روز رفتم دکتر هم ماه اول دارو داد قرص جلوگیری که منظم کنه بعد برای این ماه دوفاستون و استرومارین داد ولی بازم پریود شدم بعد ۱۰ روز تو روخدا دعام کنید چیزی خاصی نباشه 😭😭😭😭

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

سلام عزیزم. خدا رو شکر. انشاالله که دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد و گل نازت سالم و سلامت بغل میگیری. استرس نداشته باش و به خدا توکل کن. التماس دعا نازنین دوست.

سلام دوستان خوبین میشه برام دعا کنید مشکلم حل بشه این سومین ماه پشت هم پریود میشم با فاصله ۱۰ روز و ...

سلام عزیزم نگران نباش هر زمان که به صلاحت باشه باردار میشی. استرس نداشته باش و به خدا توکل. ما هم برات دعا میکنیم عزیز🌹🌹

دوستان خوبم امروز بعداز ظهر دوباره از بیمارستان بهمون زنگ زدن که فردا انتقال جنینم قطعی شده.خیلی خوش ...

سلام خداروشکر عزیزم.  یلدا جان الان حالت چطوره انتقال انجام دادی بسلامتی  خدا پشت و پناهتون🙏🙏🙏

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها شما خونریزیتون کی قطع شد؟ امروز روز ۱۷ لکه بینی‌دارم ولی احساس میکنم این لکه و خون برای واژنمه برا رحمم تموم شده. چون خود به خود خونریزی ندارم هر وقت میرم دستشویی معذرت میخوام با ادرارم یکم خون کمرنگ میاد خیلی کم هم احساس سوزش دارم موقع ادرار

سلام دوستان خوبین میشه برام دعا کنید مشکلم حل بشه این سومین ماه پشت هم پریود میشم با فاصله ۱۰ روز و ...

سلام فرشته جان عزیزم نگران نباش شاید بخاطر داروهاست من نمیدونم  دکترت چه میگه بهش گفتی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین