💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
طفلکم قلبش ایستاده بود و مجبور شدم تو 13 هفته سقطش کنم
وضعیت روحیم داغونه، نا امید و افسرده شدم. آرامشمو از دست دادم شب و روزی نیست که گریه نکنم. خیلی حالم خرابه
خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
یماه دیگه میرم دکتر وبهم میگه ک اقدام کنم این چندوقت بهم یدوفولیک و ویتامین دی داد و التهاب دهانه رح ...
ویتامین برای چیه که بهت داد
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام دوستان، منم 12 روز از سقطم میگذره طفلکم قلبش ایستاده بود و مجبور شدم تو 13 هفته سقطش کنم وضعی ...
چند سالته بچه چندمته دکتر علتشو چی گفت
خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
من فقط انزیمهای کبدم بالارفته بود و خارش شدید هم داشتم. البته من خونریزی کردم و دهانه رحمم بازشد. نم ...
کنده شدن جفت نداشتی؟ من که ظاهرا نداشتم ولی دکتر سولماز پیری میگفت از کجا معلوم!شاید یه درجه خفیف از کنده شدن جفت داشتی..گفتم تو پاتولوژی معلوم نمیشه گفت نه..حالا من اصلا خونریزی نداشتم حتی دهانه رحمم باز نشده بود
سیندی جان حق داری عزیزم برامن که نزدیک سه ماه هنوزداغش سردنشده چه برسه شماانشا...خدازودی یکی دیگه می ...
خیلی سخته، رفته بودم براش کلی لباس خریده بودم، حتی تختشم گرفته بودم باورم نمیشه این اتفاق افتاده
انشاءالله خدا بهت صبر و آرامش بده عزیزم. علتش چی بود برای شما؟