2777
2789

سلام دوستان، منم 12 روز از سقطم میگذره

طفلکم قلبش ایستاده بود و مجبور شدم تو 13 هفته سقطش کنم

وضعیت روحیم داغونه، نا امید و افسرده شدم. آرامشمو از دست دادم شب و روزی نیست که گریه نکنم. خیلی حالم خرابه  

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
یماه دیگه میرم دکتر وبهم میگه ک اقدام کنم این چندوقت بهم یدوفولیک و ویتامین دی داد و التهاب دهانه رح ...

ویتامین برای چیه که بهت داد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان، منم 12 روز از سقطم میگذره طفلکم قلبش ایستاده بود و مجبور شدم تو 13 هفته سقطش کنم وضعی ...

چند سالته بچه چندمته   دکتر علتشو چی گفت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
چند سالته بچه چندمته   دکتر علتشو چی گفت

30 سالمه ، بچه اول بود

منتظر جواب پاتولوژیم 

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
عزیزم هیچ جمله ای ندارم بگم که آروم بشی فقط فقط از خدا میخوام دلت رو شاد کنه به زودی و بهت صبر بده

ممنونم عزیزم خدا به همون صبر بده و دوباره دلمون شاد کنه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
من فقط انزیمهای کبدم بالارفته بود و خارش شدید هم داشتم. البته من خونریزی کردم و دهانه رحمم بازشد. نم ...

کنده شدن جفت نداشتی؟ من که ظاهرا نداشتم ولی دکتر سولماز پیری میگفت از کجا معلوم!شاید یه درجه خفیف از کنده شدن جفت داشتی..گفتم تو پاتولوژی معلوم نمیشه گفت نه..حالا من اصلا خونریزی نداشتم حتی دهانه رحمم باز نشده بود

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سیندی جان حق داری عزیزم برامن که نزدیک سه ماه هنوزداغش سردنشده چه برسه شماانشا...خدازودی یکی دیگه می ...

خیلی سخته، رفته بودم براش کلی لباس خریده بودم، حتی تختشم گرفته بودم باورم نمیشه این اتفاق افتاده  

انشاءالله خدا بهت صبر و آرامش بده عزیزم. علتش چی بود برای شما؟

.....عزبزم درکت میکنم منم دیروز رفتم سر خاک بچم همیتحور فقط موندم نگاه اسمش میگردم میگفتم اسمت اینجا ...

الهی بمیرم برا دلت حتما حتما دل بسپر بخدا بزار دوباره دلت شادشه خدا به هممون نگاه کنه داغ بچه از هر داغی سختره جیگر میسوزونه ممنون از امیدواری هات و همیشه أرومم میکنی

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
من فقط انزیمهای کبدم بالارفته بود و خارش شدید هم داشتم. البته من خونریزی کردم و دهانه رحمم بازشد. نم ...

البته فک می کنم کنده شدن جفت با خونریزی همراهه..چیزی که من فهمیدم تقریبا اکثر علت سقط و مرده زایی اصلا مشخص نمیشه 

سلام دوستان، منم 12 روز از سقطم میگذره طفلکم قلبش ایستاده بود و مجبور شدم تو 13 هفته سقطش کنم وضعی ...

سلام سیندی جون.خیلی متاسفم خیلی درد سختیه..ولی بازم خوبه که مث ما هفته های آخر این اتفاق نیوفتاده

البته فک می کنم کنده شدن جفت با خونریزی همراهه..چیزی که من فهمیدم تقریبا اکثر علت سقط و مرده زایی اص ...

من جفتم کنده شد و خونریری کردم بعدش ک بستری شدم تا یماه بچم بدنیانیومد ولی بچمم رشد نمیکرد

30 سالمه ، بچه اول بود منتظر جواب پاتولوژیم 

پاتولوژی هم تقریبا یکماه طول میکشه.آخر سرم میگن همه چی نرمال بوده.کورتاژ کردی؟یا طبیعی زایمان کردی؟