💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
عزیزم انشالله زودتر خوب بشی... حالتو درک میکنم ... هر چی اذیتت میکنه ازش دوری کن 😔😔بخاطر ماهک که امام حسین بهت هدیه داده و معجزه ست خوشحال باش و خودت رو زودتر جمع و جور کن... این روزا حال اکثرمون گرفته ست نمیدونم چرا... ولی این هممیگذره ... امیدت بخدا باشه... مدام برای سلامتی خودت و ماهک ذکر بگو تا بهتر بشی..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ارزو جان انشاالله که بهتر بشی برو حتما روانپزشک که بعد زایمان دچار افسردگی نشی گرچه خودمم حال خوبی ن ...
فدات شم متاسفانه شدم بارداربودم خوب بود ولی دکترمم گفته بود گذراست زایمان کنه تشدیدمیشه جوری که شایدنشه جلوشوگرفت بخاطرزمینه خرابش ولی شوهرموخانوادم فکرمیکردن من باردارشدم خوب شدم خودمم همین فکرمیکردم تااینکه زایمان کردم و دقیق برگشتم به قبل بارداریم جوری که توبیمارستان بهم ارامبخش میزدن وحالا بدترخیلی مواظب حال روحیت باش
ممنون عزیزم ان شاءالله ان شاءالله به زودی دلت شاد بشه و ماهم از شادی تو خوشحال بشیم واقعا شر ...
عزیزم به چیزهای خوب فکر کن هیچ کس مثل خودمون تو این شرایط نمیتونه کمکمون کنه ما درد بزرگی کشیدیم خوشحال باش خدا برات جبران کرده یه کنجد ناز مثل خودت تو دلت گزاشته.ارزو منو ببین هنوز تو دردم موندم ارزوی مادر شدن دارم سنمم داره میره بالا.پس خدارو برا داشتهات شکر کن
عزیزم به چیزهای خوب فکر کن هیچ کس مثل خودمون تو این شرایط نمیتونه کمکمون کنه ما درد بزرگی کشیدیم خوش ...
موناجانم شکرمیکنم خداخیلی بزرگ به حق جدبچم توهم بزودی دامنت سبزشه خیلی سخت پامومیزارم تواتاقش وسایلشومیبینم بنددلم پاره میشه میگم من پارسال چی کشیدم الانم این مریضی داغونم کرده بارداری حالم خوب بود
سلام مهرا جان خدا رو شکر که خوبی و ماهکت خوبه هزاران مرتبه شکر...دختر خوب سعی کن افکار منفی از خودت دور کنی به حرفی که دکتر زده فکر نکن همه حالت دست خودته که خوب باشی یا بد ...پس بخواه که خوب باشی برای دخترت و همسرت عزیزم صبوریتو بیشتر کن هی به خودت بگو من شادم من غمگین نیستم این کلمات تکرار کن برای خودت خانمی...خدا برات حفظش کنه دختر نازت
خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰