2777
2789
ببخشید خانومی شما اینسری با داروی کمک باروری باردار شدین یا طبیعی؟ قبل بارداری آزمایشات لازمو دادین؟ ...

نه من بعدسه ماه اقدام باردارشدم اصلا خودم باورم نمیشدنه قبل بارداری ازمایش ایمنی انعقادی دکترداد

هدانا جان اصلا ترس نداره چه تاریخی بهت گفته دکتر؟

امروز رفتم مطب امپول زدم منشی گفت من بی حسی بودم داشت نفسم بند میومد بیهوشم کردن😥😥😥 ۷ زد برام عزیزم 

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز رفتم مطب امپول زدم منشی گفت من بی حسی بودم داشت نفسم بند میومد بیهوشم کردن😥😥😥 ۷ زد برام عزی ...

بسلامتی عزیزم ..من بیحسی بود فکر میکنم بهتر ه بیحسی بیداری ولی درد نمیای

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
حس بریدن واینا بود ولی درد نداشتم در کل یجوریم هست ولی من چون از بیهوشی کامل میترسم میگم این بهتره

از همینش میترسم اکه دیدم بیهوش نکردن میگم خواب اور بهم بدن  

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
بسلامتی عزیزم ..من بیحسی بود فکر میکنم بهتر ه بیحسی بیداری ولی درد نمیای

وای نگومن چشمموعمل کردم تامیرفتم تواتاق عمل فشارم میرفت ۱۸بیهوشی خوبیش اینه نمیبینی استرس بگیری

دکتر چی گفت بهت 

نگفته نمیدونم چی بگه خداکنه راضی شه پارسال توشوک بودم نمیفهمیدم البته بیهوشم کردن وکلی ارامبخش بهم زدن تادوروزاومدم خونه خواب بودم خداکنه امسالم همین باشه میدونم میترسم 

وای نگومن چشمموعمل کردم تامیرفتم تواتاق عمل فشارم میرفت ۱۸بیهوشی خوبیش اینه نمیبینی استرس بگیری

من عمل سنگین قلب کردم 

ایقد استرس نداشتم😁😁😁

من شنیدم به خاطر کرونا بیهوشی کامل نمیدن... یا بی حسی یا نیمه بیهوشی... البته نمیدونم‌تا چه حد صحت داره... ای خداااااا دوتا نی نیامون دارن میان پسر هدانا دختر مهرا.... 😍😍😍😍😍😍😍الهی خدا حفظشون کنه بخدا باورتون نمیشه چقدر ذوق دارم .... خدا به هر ۴ نفرتون سلامتی بده ..به محض اینکه زایمان کردید و یکم استراحت کردید بیایید عکس اون فسقلی ها رو بزارید... خدا حفظشون کنه‌.... من که دلم لک زده بببینمشون زودتر😍😍🤗🤗🤗😘😘😘😘😘

من یکم دفع داشتم دکتر گفت طبیعیه برا خانم باردار

تو چند هفته ازمایش داده بودی 

البته مقدارtraceخیلی کمه ولی میترسم یهو بیشتر بشه چه کنم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم