2777
2789

امروز دلم خیلی گرفته😔 هر ماه خودم رو دلداری میدم و میگم  ایراد نداره، مصلحت نبود این ماه و ان شااله ماه دیگه!! اما اینها فقط واسه دل خوش کردن خودمه، هر ماه چشم انتظارم!! خسته ام! خدایا کی وقت مامان شدن ما میرسه😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز دلم خیلی گرفته😔 هر ماه خودم رو دلداری میدم و میگم  ایراد نداره، مصلحت نبود این ماه و ان ...

عزیزم منم همینطورم همش میگم چرااینجورشدغصه نخورخداخیلی بزرگ عزیزم چله زیارت عاشورابگیرخداحاجتتومیده شک نکن

امروز دلم خیلی گرفته😔 هر ماه خودم رو دلداری میدم و میگم  ایراد نداره، مصلحت نبود این ماه و ان ...

باران جان حتما حتما از این ماه شروع کن وتمام تلاشت را بکن   البته امیدوارم الان نی نی تو دلت باشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
باران جان حتما حتما از این ماه شروع کن وتمام تلاشت را بکن   البته امیدوارم الان نی نی تو دلت با ...

هدانا جان این ماه خیلی امیدوار بودم، دیروز بیبی چک زدم، منفی بود، باز امیدوار بودم اما امروز دیگه امیدم نابود شد! پریود شدم😢😢

هدانا جان این ماه خیلی امیدوار بودم، دیروز بیبی چک زدم، منفی بود، باز امیدوار بودم اما امروز دیگه ام ...

اگه  اویشن داری بخور زیاد میشع  

عزبزم همین امروز فردا برو بگو چند ماهه اقدامم کیت هم گداشتم خبری نبود اگه میدونی اونحا به نتیجه نمیرسی بیا همینجا یا تلفنی اگه میشه با یه دکتر مشورت کن 

میدونم الان حالت بده ولی تلاش خودتو کن 😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اگه  اویشن داری بخور زیاد میشع   عزبزم همین امروز فردا برو بگو چند ماهه اقدامم کیت هم گدا ...

الان همه جا تعطیله. تعطیلات سال میلادی است. تا ۱۰ روز دیگه، تقریبا هیچ دکتری نیست. به جز بیمارستان ها و بعضی از پزشک های خانواده.

تازه بعد تعطیلات باید زنگ بزنم و وقت بگیرم.

ن اصفهانم

کجای اصفهانی عزیزم دکترت کیه  منم اصفهانم 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

باران جان اوضاع روحی من اونقدر خرابه نمی دونم چی بگم که آروم بشی ولی مطمئن هستم خیلی زود خبر خوب از خودت خواهیم شنید 

الان همه جا تعطیله. تعطیلات سالت. تا ۱۰ روز دیگه، تقریبا هیچ دکتری نیست. به جز بیمارستان ه ...

نمیشع بیای ایران وبری یا برات سخته از قبل بگو برات نوبت بگیرن