2777
2789
مریم جان علت پر کشیدن فرشته قبلیت چی بود عزیزم 

پسرم رو توی 31 هفته از دست دادم ...دکترم ختم بارداری داد چون هم علایم مسمومیت بارداری داشتم هم بچم رشدش خیلی کم بود اصطلاحا iugr بود....رشد اندام هاش 4_5هفته با هم اختلاف داشت...الهی بمیرم براش...گاهی فک میکنم کاشقبول نمیکردم ختم بارداری رو ...اونم به صورت طبیعی ...شاید سزارین میکردم میزاشتن دستگاه میموند... نمیدونم... دکترم میگفت بچه شرایطش بده...نمیدونم... مثه یه عذاب وجدان تا اخر عمر باهامه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ک رفتم پیش یه دکتر خوب، چون تنبلی تخمدان و هورمون مردانه داشتم. نه ماه طول کشید حامله بشم، ب ...

برای چسبندگی عکس ممکنه باز کنه نگران نباش

اون آزمایش و مت اینجا ۳۰۰ دادم نمیدونم چرا اینقد کم شد هزینه ش چون دکترمم گفته بود ۷۰۰ میشه !!

حتما بفرستش بره آز بهش عذاب وجدان بده زودتر میره 

منم اولین پریودم هست و انقدری که درد دارم خونریزی خبری نیست من بقایا دارم باید دفع بشه با پریود کم که گمون نکنم دفع بشه لعنتی 

دکتر من خیلی دکتر خوب و معروفی هست سعی دارم بهش اعتماد کنم البته که خدا نیست ولی ازین که با اعتماد به نفس حرف میزد خوشم اومد و با اونکه سرش اونهمه شلوغ بود خیلی وقت میذاشت 

پسرم رو توی 31 هفته از دست دادم ...دکترم ختم بارداری داد چون هم علایم مسمومیت بارداری داشتم هم بچم ر ...

نه عزیزم قسمت نبود اینا همش بهانه است بهر حال اگه عمرش بدنیا بود که با زایمان طبیعی هم میموند دکترا بهتر میفهمن چکار کنن 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
شما الان اقدام کردین به بارداری؟

بله

دکترم منع نکرد و اصولا بعد زایمان و سقط رحم شرایطش برای بارداری خیلی مساعد هست ... 

من تا خونریزی سقطم قطع شد با اینکه میدونستم نمیشه زدم تو کار اقدام که خیلیم سخت بود 

گاهی از خودم عصبی میشدم که بچم مرده و من اینجا تو فکر عشق و حالم ! فعلا که پریود شدم تا ماه بعد خدا چی بخواد

دکترم که گفت دوماه بعد حامله ای ! 

پسرم رو توی 31 هفته از دست دادم ...دکترم ختم بارداری داد چون هم علایم مسمومیت بارداری داشتم هم بچم ر ...

مريم جون بچه iugr رو سزارين مي كنن 

چرا دكتر گفت طبيعي

آخه همسرم مي گه همچين اجازه اي رو ندارن

يكي از علتهاي سزارين تو بيمارستانهاي دولتي همين 

iugr است

ترخدااینقدرخودتونوسرزنش نکنیدمنم مثل شماهابودم عذاب وجدان گرفتم ولی اینوبدونیدتاخدانخادیه برگ ازدرخت ...

مهرا چقدر بهم آرامش دادی با این اتفاقی که میگی  به برگ بدون ادن خدا نمیفته قشنگ توصیح دادی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مريم جون بچه iugr رو سزارين مي كنن  چرا دكتر گفت طبيعي آخه همسرم مي گه همچين اجازه اي رو ندار ...

زیبا جان خوبی عزیزم بهتری 

کی میخای اقدام کنی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مهرا چقدر بهم آرامش دادی با این اتفاقی که میگی  به برگ بدون ادن خدا نمیفته قشنگ توصیح دادی

قربون دلت برم انشا...خداآرامش وبه دلت برگردونه وهمیشه برات خوشی باشه روزای بدماهم میگذره عشقم

قربون دلت برم انشا...خداآرامش وبه دلت برگردونه وهمیشه برات خوشی باشه روزای بدماهم میگذره عشقم

انشالله من فقط از خدا ارامش میخام کاش همیشه ارامش داشته باشم همش خیلی ترسو شدم 

زیبا حال پدرتون چطوره بهتره انشالله

زیبا جان خوبی عزیزم بهتری  کی میخای اقدام کنی

هداناي عزيز 

خيلي دوست داشتم اين ماه اقدام كنم ولي هنوز از نظر روحي خوب نيستم

اگه خدا برام بخواد و به لطف دعاهاي شما و انشالله اين چله و ختم قرآني كه شما عزيزان مسببش بوديد 

ماه آينده

ولي وقتي فكر مي كنم بعد از اقدام چه انتظاري در راه دارم مي ترسم

اينكه بي بي چك مثبت نشه مي ترسم 😭😭😭

اينكه شبيه فرشته اي كه حسرت بغلش به دلم موند نباشه مي ترسم 😖😞😖

از خدا براي هممون شادي مي خوام