2777
2789

من هنوز پریود نشدم.. فقط ایندفعه رفتم پیش دکتر پریناتولوژیست ،پاپ اسمیر هم گرفت که خدا رو هزار مرتبه شکر مشکلی نداشت.پرسیدم سه ماه قبل بارداری فولیک اسید ۱ یا ۵ بخوزم؟گفت بچه شما مشکلی نداشته همون فولیک اسید ۱ بخور.. پرسیدم قبل بارداری ورزش تاثیر نداره؟گفت اصلا هیچ کدوم باعث پیشگیری از مسمومیت بارداری نمیشه..

میگفت آزمایشات قبل زایمانتو که نگاه می کنم دفع پروتئین یا افزایش فشار خون یا دیابت یا کاهش پلاکت خون نداشتی یا حتی بعد از فوت بچه تو شکمت درد هم نداشتی یا علائمی که اذیتت کنه و حاد بشه،می گفت اینا نکات مثبتیه..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مری جان بسلامتی باشه 

مرسی عزیزم..واای انقد مستاصل بودم این چند وقت دو سه هفته پیش زنگ زدم به یکی واسم فال ورق گرفت😃😁 فقط میخواستم یکی بهم امید بده..فهمید بچمو از دست دادم و..پرسیدم کی باردار میشم؟گفت حداقل تا ۶ ماه آینده نیست . گفت خدا بهت دختر میده ولی تو بارداریت دارم میبینم که همش تحت مراقبتی و .. ولی آخرش نتیجه اش براتون خوشاینده😙

خوب اگه اینجور بسپاربه خدا و باردار شو عزیزم   شایدم خطای پزشکی بود ......

سلام عزیزم امروز رفتم سونو ان تی همه چی نرمال بود دیگه قرار بر این شد دو هفته دیگه برم واسه آمینوسنتز که کاملا خیالمون راحت شه  گفته بودی به شما خبرش رو بدم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
سلام عزیزم امروز رفتم سونو ان تی همه چی نرمال بود دیگه قرار بر این شد دو هفته دیگه برم واسه آمینوسنت ...

خداروشکر عزیزم انشتلله که سلامته 😍😍😍   آمینو بیا بهمون بگو 😘😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خداروشکر عزیزم انشتلله که سلامته 😍😍😍   آمینو بیا بهمون بگو 😘😘😘😘

چشم عزیزم حتما ❤🥰😘

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
انشا...هیچی نباشه وسالم بغلش کنی 

ممنون عزیزم😘❤

اره....چتد وقت بعدش اقدام کردی زیر نظر بودی یانه

بعداولین پریودم اقدام داشتم که میشد چهل روزبعدزایمانم،ولی چهارماه طول کشید تاباردارشدم،بارداری قیام شیرازبودم زیرنظریه دکترمثلا خوب کارایی که اجباری توانجام دادنش نبود انجام دادم ونتیجش شداون،ایندفعه اومدم شهرستان خونه پدرم اینجا هم یه متخصص زنان بود زیرنظرهمون بودم،بچم مشکلی نداشت که ازبین رفت موقع زایمان گفتن بندناف دورگردنشه احتمالا دلیلش همین بوده،این بارداری فقط ازهفته32هرهفته نوارقلب جنین میگرفتم

سلام عزیزم امروز رفتم سونو ان تی همه چی نرمال بود دیگه قرار بر این شد دو هفته دیگه برم واسه آمینوسنت ...

به سلامتی..الهی خدا نی نیتو واست حفظ کنه