2777
2789
حالا یه داستان میگم که بخندید.. چند ماه پیش با مادر شوهرم حرف میزدم، همینطوری ازش پرسیدم که اینجا م ...

😂😂😂😂الهی که خدا بهت دو قلو بده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
دیروز تولد پدر شوهرم بود، به همین خاطر رفته بودیم خونه شون. براش کیک بدون شکر درست کردم با خرما و مو ...

آخی آفرین دختر مهربون.انشالله پدر شوهرت سلامت باشه و ۱۰۰ ساله بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه من با خانواده شوهرم چه داستانها که ندارم😅😅

🤣🤣🤣🤣ما هم عروسمون ایرتنی نیست ولی خیلی دوسش داریم هر وقت میاد یکی دو ماه میمونه عاشق ایرانه

مریم جان شما تو اقدامی عزیزم؟؟

نه عزیزم من آخر اردیبهشت بچمو از دست دادم تا سال آینده اردیبهشت صبر میکنم.بدنم جون بگیره و تقویت بشه نرتب هم ورزش می کنم و ادامه میدم فقط هم غذاهای سالم و رژیمی میخورم که مشکلات احتمالی کمتری واسم پیش بیاد

نه عزیزم من آخر اردیبهشت بچمو از دست دادم تا سال آینده اردیبهشت صبر میکنم.بدنم جون بگیره و تقویت بشه ...

واقعا آدم میترسه ..خدا کنه دیگه برات هیچ مشکلی پیش نیاد و به سلامتی باردار بشی .🤲🤲🤲

سلام خوبین   دوستان من بی بی زدم اول یه خط بود بعد نیم سااعت دوتا شد     نیم ساع ...

وااااای عزیزززززم....مبااارکت باشه💃💃💃💃💃 خیلی خوشحال شدم ... انشالله که دیگه مثبته ..  آزمایش بده خبر قطعی رو بده... خداروشکر که تو این ماه خوشحال شدیم..😀😀😀😀

لا حول و لا قوه الا بالله و هو العلی و العظیم

سلام خوبین   دوستان من بی بی زدم اول یه خط بود بعد نیم سااعت دوتا شد     نیم ساع ...

به به!!مبارکا باشه خواهر جون..انشالله که خیر باشه به امید خدا

چقد تاپیک حال و هوای خوبی داره میگیره به لطف خدا🌹🌹🌹همه یکی یکی باردار میشن و میان خبر میدن ..انشالله در پناه خدا باشین همگی

اهدا کننده باید چه شرایطی داشته باشه؟

مطلقه زیر ۳۰ سال دارای یک فرزند سالم و نداشتن عمل تخمدان و دارای ذخیره مناسب

خدایا منم مثل حضرت زکریا دلم بچه میخواد میشه بهم بدی تا گرمای وجودشو احساس کنم 
مطلقه زیر ۳۰ سال دارای یک فرزند سالم و نداشتن عمل تخمدان و دارای ذخیره مناسب

اوه یکم سخت پیدا میشه.حالا چرا مطلقه؟؟مگه تخمک نمیخواد بده!به متاهلی یا مجردیش چکار دارن دیگه!

واقعا آدم میترسه ..خدا کنه دیگه برات هیچ مشکلی پیش نیاد و به سلامتی باردار بشی .🤲🤲🤲

الهی آمین.ممنونم.به خدا وقتی تو باشگاه انقدر زحمت میکشم که کالری بسوزونم و رو فرم بیام خیلی دلم میسوزه چون قبل بارداری اصلا شکم نداشتم و خیلی اندامم خوب بود..به خودگ میگم تو الان باید بچه ۵ ماهت بغلت بود باشگاه چه کار داشتی بیای!! فقط شکم و پهلوهام بزرگ شد الکی الکی..بالاخره هر کی تو زندگیش یه سری باخت و برد داشته دیگه..اینم باخت من بود!!

الهی آمین.ممنونم.به خدا وقتی تو باشگاه انقدر زحمت میکشم که کالری بسوزونم و رو فرم بیام خیلی دلم میسو ...

بنفش جان فقط من و تو فعلا ول میچرخیم ها همه تو کار اقدامن   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......