بخدا دیگه کم آوردم .هرچی میخواد باگریه اول باید گریه رو بکنه اشک رو بریزه بعد بفهمم چی میگه.کلافه ام دیگ نمیکشه مخم.نمیدونم چیکارکنم ازدستش .۶ سالشه دیگه بزرگ شده آخه چرا اینهمه گریه میکنه.عصبی شدم بخدا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بعضی مادرا بچه وقتی نوزاده تا گریه نکنه به درخواستش توه نمیکنن و پاسخ نمیدن بچه هم شرطی میشه فکر میکنه هرچی میخواد باید نق بزنه...
آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤ خدای تو عذاب میکند ، خدای من میبخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده میشوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا میگیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم میکند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان میدهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق میورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔
برا اینکه وقتی گریه میکنه بهدش چیزی رو ک میخواد بدستش میرسونی و این میفهمه ک با گریه میسه همه چیز بدست اورد
برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
برا اینکه وقتی گریه میکنه بهدش چیزی رو ک میخواد بدستش میرسونی و این میفهمه ک با گریه میسه همه چیز بد ...
اصلا کلا برای همه چی اینجوریه ازهمون اولش اینجوری بود حرفشو عین آدم نمیزنه همون اول ....باید گریه رو بکنه بعد حرفشو بزنه....همین الانشم گریه میکنه خدایا منو ببخش ولی کاش هیچوقت بدنیا نمیومدم
وای نه بخدا من رو نوزاد خیلی حساسم .بخدا نمیذاشتم یذره اذیت شه .اینم ازشانسه منه😢
عزیزم باهاش حرف بزن
بگو اگه گریه کنی و چیزی بخوای بهت نمیدم
اگه درست درخواستت رو بگی میدم
چندبار گریه کرد بی توجه باش و درخواستش رو قبول نکن تا درست بیاد و بگه
ایشالا درست میشه
فقط باید صد در صد قاطع عمل کنی
آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤ خدای تو عذاب میکند ، خدای من میبخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده میشوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا میگیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم میکند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان میدهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق میورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔
بی توجهی در هنگام گریه بهترین راه حله یا میت نی بگی خب چی میخوای؟ تا حرف نزنی و نگی که نمیفهمم. &nb ...
همه راه امتحان کردم.بهش میگم دخترگلم وقتی گریه میکنی من متوجه نمیشم چی میگی..آروم باش بعد حرفتو بهم بگو قانع نمیشه فقط گریه میکنه ..بخدا پیرم کردن این بچه ها.خسته ام ازدستشون هیچکس درکم نمیکنه حتی شوهرم😔