2777
2789
عنوان

بخاطر همه چی گریه میکنه

348 بازدید | 19 پست

بخدا دیگه کم آوردم .هرچی میخواد باگریه اول باید گریه رو بکنه اشک رو بریزه بعد بفهمم چی میگه.کلافه ام دیگ نمیکشه مخم.نمیدونم چیکارکنم ازدستش .۶ سالشه دیگه بزرگ شده آخه چرا اینهمه گریه میکنه.عصبی شدم بخدا 

دخترای مردمو نگا میکنم دلم برا خودم میسوزه .

چیکارکنم آخه من 😢

خاص فقط خداس🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم گاهی این گریه به خاطر روش اشتباه خودمونه

بعضی مادرا بچه وقتی نوزاده تا گریه نکنه به درخواستش توه نمیکنن و پاسخ نمیدن بچه هم شرطی میشه فکر میکنه هرچی میخواد باید نق بزنه...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

برا اینکه وقتی گریه میکنه بهدش چیزی رو ک میخواد بدستش میرسونی و این میفهمه ک با گریه میسه همه چیز بدست اورد

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

باید بفهمه که با گریه کردن و جیغ زدن نمیتونه به خواستش برسه🤦‍ میدونم واقعا چقدر ادم عصبی میشه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بی توجهی در هنگام گریه بهترین راه حله

یا میت نی بگی خب چی میخوای؟ تا حرف نزنی و نگی که نمیفهمم.  شاید نمیدونم باید به زبون بیاره.

شایدم اضطراب زیاده و ناآرومه بابت همین زودرنج و زیاد گریه میکنه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
عزیزم گاهی این گریه به خاطر روش اشتباه خودمونه بعضی مادرا بچه وقتی نوزاده تا گریه نکنه به درخواستش ...

وای نه بخدا من رو نوزاد خیلی حساسم .بخدا نمیذاشتم یذره اذیت شه .اینم ازشانسه منه😢

خاص فقط خداس🥰
برا اینکه وقتی گریه میکنه بهدش چیزی رو ک میخواد بدستش میرسونی و این میفهمه ک با گریه میسه همه چیز بد ...

اصلا کلا برای همه چی اینجوریه ازهمون اولش اینجوری بود حرفشو عین آدم نمیزنه همون اول ....باید گریه رو بکنه بعد حرفشو بزنه....همین الانشم گریه میکنه خدایا منو ببخش ولی کاش هیچوقت بدنیا نمیومدم

خاص فقط خداس🥰
وای نه بخدا من رو نوزاد خیلی حساسم .بخدا نمیذاشتم یذره اذیت شه .اینم ازشانسه منه😢

عزیزم باهاش حرف بزن 

بگو اگه گریه کنی و چیزی بخوای بهت نمیدم

اگه درست درخواستت رو بگی میدم

چندبار گریه کرد بی توجه باش و درخواستش رو قبول نکن تا درست بیاد و بگه

ایشالا درست میشه

فقط باید صد در صد قاطع عمل کنی

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
باید بفهمه که با گریه کردن و جیغ زدن نمیتونه به خواستش برسه🤦‍ میدونم واقعا چقدر ادم عصبی میشه 

بهش میگم بخدا میگم بهش...میگم دخترم من متوجه نمیشم چی میگی وقتی گریه میکنی...گریه نکن تابتونم بفهمم چی میگی وای مگه قانع میشه😳

خاص فقط خداس🥰
بی توجهی در هنگام گریه بهترین راه حله یا میت نی بگی خب چی میخوای؟ تا حرف نزنی و نگی که نمیفهمم. &nb ...

همه راه امتحان کردم.بهش میگم دخترگلم وقتی گریه میکنی من متوجه نمیشم چی میگی..آروم باش بعد حرفتو بهم بگو قانع نمیشه فقط گریه میکنه ..بخدا پیرم کردن این بچه ها.خسته ام ازدستشون هیچکس درکم نمیکنه حتی شوهرم😔

خاص فقط خداس🥰