2777
2789
عنوان

پوشک کوکومی کسی استفاده کرده؟؟

21605 بازدید | 27 پست

سلام می خواستم ببینم کسی از این مارک پوشک استفاده کرده ؟؟؟

جذبش چطوره؟؟

روزی چند تا مصرف مبشه

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من استفاده کردم.

نسبت به قیمتش خوبه و مقرون به صرفه اس...

نمیگم عالیه قطعا به مولفیکس و پمپرز و ... نمیرسه ولی خوبه

لطفا  برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍
بیشتر ببینید
اره من استفاده کردم. نسبت به قیمتش خوبه و مقرون به صرفه اس... نمیگم عالیه قطعا به مولفیکس و پمپرز ...

آره سایز چهارش دونه هزار میافته ولی مولفیکس 1۴۰۰ میشه 

نم نمیده؟؟؟

چسبش خوبه اما جذبش مثه مولفیکس نیس 

من عیدی براپسربزرگم خریدم ۴۶تایشش ۵۰تومن 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
آره سایز چهارش دونه هزار میافته ولی مولفیکس 1۴۰۰ میشه  نم نمیده؟؟؟

نه نم نمیده.

یکبار خودت امتحان کن ببین قدرت جذبشو اگه خوشت اومد بخر

من یه نصف بستشو دارم تو خونه سایز ۴پسرمو از پوشک گرفتم مونده

لطفا  برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍
بیشتر ببینید
چسبش خوبه اما جذبش مثه مولفیکس نیس  من عیدی براپسربزرگم خریدم ۴۶تایشش ۵۰تومن

من دخترم هنوز ب دنیا نیومده ولی هر ماه  چند بسته پوشک میخرم میزارم کنار الان تو دیوار آگهی کوکومی رو دیدم وسوسه شدم ک اونم بگیذم

نه نم نمیده. یکبار خودت امتحان کن ببین قدرت جذبشو اگه خوشت اومد بخر من یه نصف بستشو دارم تو خون ...

آخه من دخترم هنوز ب دنیا نیومده