2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست

بچه گناه داره سرش داد نزن اون که زبون نداره دردشو بگه.حتما حتما یه مشکلی داره طفلک.شاید داره دندون در میاره.چند وقته اینطوره؟از اول یا جدیدا؟

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا صبرت بده میدونم خیلی سخته  منم پسر اولم خیلی اذیت میکرد خواب وخوراکش بد قلق بود یکسره نققق میزد نمیذاشت هیچ کاری کنم یک سالو که رد کرد خیلی بهتر شد الان توی شش ساله ماشاالله خیلی بچه خوبیه وپسر دومم هم الان ده ماهشه کلا برعکس بچه اولم خیلی آروم وخوش قلقه یعنی همش میگم در مقایسه با بچه اولم بزرگ شده اینو اصلا متوجه نشدم

مطمئن باش هرچی بگذره بهتر میشه

به نظر من سیر نمیشه گشنشه یا داره دندون در میاره خودتم کمبود ویتامین داری احتمالا آهن  و مولتی ویتامین میخوری؟؟؟؟؟ 

برای سیر شدنش باید کمکی و شروع کنی 

برای دندون مسکن بهش بده 

اگه هم چیز نفاخ خوردی احتمالا دلش درد میکنه 

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن 😉
عزیزم خدا صبرت بده میدونم خیلی سخته  منم پسر اولم خیلی اذیت میکرد خواب وخوراکش بد قلق بود یکسره ...

دقیقا مثل من

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن 😉

دقيقا منم تو وضعيت بدي هستم.امروز براي اولين بار از خدا مرگ خودم و بچه هامو خواستم ...يه پسر هشت ساله كه هر هفته تب ميكنه و جون به لبمون كرده و يه دختر دوسال و سه ماه كه از صبح نق ميزنه گريه ميكنه هيچي نمي خوره گردش ميبريم نعره ميكشه و ابرومونو ميبره و شبها ساعت سه ميخوابه و كل خواب هم گريه ميكنه....ديگه تحمل ندارم .با همسرم سر بچه ها امروز دعواي سختي كرديم.فشارم الان چهارده شده

عزیزم پسرمنم قشنگ تا یکسال ونیمگی همینجوربود ارزوم بود ده دقیقه بخوابم منم زیادبخداغرزدم وشوهرمم روا ...

اوف این مردا همشون ... شوهر منم وقتی بچه گریه میکرد هی میگف اووووف ساکتش کن بخوابم 

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪