2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
بقران غلط بکنم

عزیزم میفهمم شما یکم خسته شدی اعصابت بهم ریخته اگه گل گاو زبان داری یکم گل گاو زبان و لیمو  عمانی دم کن بخور عالیه من همیشه برا شوهرم دم میکنم خیلی اعصابش اراوم میشه

من رفتم دکتر 

دکترم  برا ارامش بهم قرص فلوکستین 250 داد شبی یه دونه خوردم ینی دنیارو دیگه اب ببره من به یه ورم نمیاد اگه میدونی با یه دکتر مشورت کن برات بنویسه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه همه آدما توانایی و حوصله مادر شدن رو ندارن. همه ی بچه ها همینطورین. بچه داری واقعا سخته و صبر ایوب میخواد. هر سنش یه جوری سخته. ولی خوب تنها کاری تو دنیا که پیشاپیش آموزش نداره و تست نمیگیرن قبلش که بگن توانایی داری یا نه مادر و پدر شدنه. مادر بودن سنگین ترین وظیفه دنیاست و طبیعیه که هر کسی توانایی شو نداشته باشه.

عزیزم الان که دیگه کار از کار گذشته و شما مادر شدی مجبوری خودتو باهاش تطبیق بدی. نگو افسردگی چیه. افسردگی پس از زایمان دقیقا باعث میشه همین حالتهای بی حوصلگی و کم صبری و حتی علاقه نداشتن به بزرگ کردن و نگهداری از بچه برات پیش بیاد. خوب متاسفانه همسر و مادرت هم به جای دلداری دادن و همکاری کردن بیشتر دارن تضعیف میکنن روحیه تو.

شوهر منم همینجوریه.متاسفانه.بچه من نوزادی فوق العاده اروم بود .از وقتی از شیر گرفتمش عین سگ شده .همش ...

انشالله خدا کمکت کنه عزیزم وزودتر آروم بشه

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷

حتما برو پیش مشاور و دکتر تا خدایی نکردی افسردگی نداشته باشی بعدم روزی چند ساعت بچه رو بزار مهد کودک و خودت برو یوگا. واقعا این چند ساعت کلی برات مفید میشه. هی به خودت بگو میگذره این روزا چون عزیزم واقعا میگذره. بچه اصلی ترین دلیل تنش و بی تابیش وجود تنش و بیتابی در شماست. اون این انرژی منفی و تنش و استرس رو از شما میگیره و بیتاب تر میشه مخصوصا که سرش داد میزنی در حالیکه چیزی حالیش نیست و فقط ترس و بیتابیش رو بیشتر میکنی.

داشت ررمان کردم نمیدونم جه مرگشه خدا کنه بیاد سر قبرم اینجوری گزیه کنه الهی بی مادر بزرگ شه

خانم گل بچت به پروتئین گاوی حساس نیست؟منم همین روزا رو گذروندم چه شبایی رو که تاصبح تو خیابون بچه رو باماشین نچرخوندیم دکتراهم نفهمیدن تا اینکه تو چهار_پنج ماهگی تو مدفوعش خون دیدم.

زمونه تا تهش بزن،من می رقصم

عزیزم کلا این دوران سخته ، ولی اینکه شما کم تحمل شدید بیشترش برمیگرده به اینکه ضعیف شده بدنت بعلت زایمان ، سعی کن خیلی به خودت برسی ، از مکمل ها استفاده کن ، اگه بازم دیگه سختته پیش یه روانپزشک برو ، برات داروهایی تجویز می کنه که دنده پهنت میکنه . من خودم سر دخترم شرایط شما رو داشتم ، کارمند بیمارستان بودم دکتر روانپزشکمون بهم یه دوره داد که اوکی شدم . حیفه بچه داری باید لذت بخش ترین کار باشه متاسفانه مادرا بعلت ضعفی که پیدا کردن فکر میکنن بچه مشکل داره   اگه شما آرامش پیدا کنی منتقل میکنی به کودکت عزیزم .

فقط بگم لیاقت مادر شدن رو نداشتی و غلط میکنی سر بچه 6 ماهه داد میزنی تو همونی هستی بچتو تو سری خور بار میاری و هیچ توجهی ب خواستش نداری 

همه اینا ب دوران بارداریت برمیگرده ببین چ بلایی سر اون طفلی اوردی

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

پسر منم دقیقا همین بوده و هست الان 21ماهش همچنان دهتش باز یا گریه میکنه یا نق یا جیغ...بخدا دیگه خستم خسته..کاملا درکت میکنم..

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی...ممنون از همه ی دوستان نی نی سایت