2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست

عزیزم گریه میکنه حتما چیزیش هست زبون نداره بگه تو مامانشی همدمشی حامیشی همه دنیاشی اون فقط شش ماهشه به تو احتیاج داره شاید به چیزی حساسیت داره تو میخوری یا به کوچولو میدی دل درد میشه براش هر هشت ساعت دو سی سی گریپ میچکر(خارجی) بده 

شاید رفلاکسش عود کرده خداب نکرده داره ریه و مریشو اذیت میکنه 

شاید کوچولوی نازتون داره دندون درمیاره انگشتت رو بزن به دیفین هیدرامین خیلی کم بمال روی لثه هاش اگه بدونی دندون دراوردن چقدر سخته من دندون عقلم درست وقتی دخترم دندون دراومد اومد بیرون دندون پنهان بود وایی چه دردی داشت نمیتونستم اب بخورم اونوقت بود ورک کردم بچم چیمیکشه 

شاید یبوسته و پی پی ها اذیتش میکنن

شاید دل پیچه داره براش یه ذره عرق نعنا و نبات داغ بده(اگه مطمینی رفلاکسش خوب شده) وگرنه عرق نعنا برا رفلاکس خوب نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینم. با این نتفاوت که دارم دق میکنم که 15 ماهشه و هنوز راه نمیره.... رفلاکس نداره بچه ت؟

عزیزم به بچه ات قطره ویتامین Dدادین؟منم دخترم تو ۱۵ ماهگی با این قطره راه افتاد

عاشق دخترم و باباشم  

دخترم 14 ماهه اس با تمام وجود درکت میکنم از وقتی 16 روزش بود اومدم خونه خودم و همیشه به خودم چسبیده بوده تا همین الان کارای خونه و بچه داری واقعا جسمم رو آب کرده و روحمو بیمار دخترم انقد اذیتم میکنه که همیشه تو مهمونی و مجلس من عین پاندول ساعت همش باید سر پا باشم بیام و برم 😕😕😕 خیلی وقتا هم سرش داد میزنم چون کم میارم منم آدمم دیگه اعصابم کشش نداره مشکلاتمم کم نیست تا همین امشبم عاصی بودم تا اینکه تاپیک گلمهر رو خوندم امشب .با تمام وجود گفتم خدایا غلططط کردم تصور کردم اگه یلحظه خدای نکرده تو خونه نباشه و این شیطنتاشو نبینم 😢😢😢😢 اون لحظه خودم و خونه زندگیم رو همدیگه  بدرد لای جرز هم نمیخوریم .😧😧😧😥😥😥

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥

مامانا کوچولوهاتون که خوابید فوری برین بخوابین سعی کنین گوشی زیاد استفاده نکنین چون نمیزاره استراحت کنین بخدا اینا هیچ گناهی ندارن 

دختر من تا شش ماهگیش حساسیت داشت به همه چیز شیرخشک نخورد بخدا کارم شده بود فقط برنج وومرغ و سوپ بازم همش دل درد بود بچم  

دریچه چشم چیه تنگ بود همش چشمش عفونت میکرد یکسره آب می اومد

رفلاکس داشت همش بالا میاورد

احتمال دررفتگی لگن داشت همش سونو این دکتر اون دکتر بودیم

عفونت ادراری داشت

تند تند ادرارش اسیدی میشد به خاطر حساسیتش پاهاش میسوخت 

دندون هاش نگم برا هر دندونش یک ماه تمام درد و گریه و ناله بود

بخدا همه بچه ها این طوری هستن همشون به سختی بزرگ میشن فقط وقتی بزرگ شدن مامانا دیگه یادشون نمیاد اون سختی ها رو 

فقط حتما مولتی ویتامین بخورین خواب کافی داشته باشین مطمین باشین دیگه هیچ وقت از دست کوچولوی های نازتون خسته نمیشین

دوست دارم اونایی که اومدن از حقوق بچه ها دارن دفاع میکنن و به بقیه میگن وای افسردگی گرفتی آخ طبیعی نیست اوا خواهر عاطفه مادریت کجا رفته بگم اگه راست میگین بیاین فقط سه ساعت یه روزم نه سه ساعت بچه های رو مخ مارو نگه دارین کار دیگم نمیخواد بکنین پیشکشتون بعدش حالتونو میپرسم 

خداوند براي ما نيكي و شادي را پسنديده است اين مايیم كه از ميان هزاران شادي به دنبال حاشيه غمگين شادي ها مي رويم

مامانا یه پیچ هست تو اینیستا فرشته های سفر کرده نخونینش ادم داغون میشه ولی اگه خیلی خسته شدین یه سر کوچولو بزنین واقعا اونوقت ادم قدر شیطونیای این کوچولوها رو میدونه و چقدر پشیمون میشه از رفتارش

دوست دارم اونایی که اومدن از حقوق بچه ها دارن دفاع میکنن و به بقیه میگن وای افسردگی گرفتی آخ طبیعی ن ...

عزیزم همه بچه ها این طورن من دخترم چهار سالشه بعدازظهری براش شربت عرق نعنا درست کردم دادم دستش بخوره یهو از دستش افتاد بخدا درست یک ساعت تمام شایدم بیشتر فقطجیغ میزد که من اینی که ریخته رو میخوام حالا من هی دلیل میاوردم اشکال نداره بیا دوباره درست کردم اون جمع نمیشه که میگه یه دستمال بیار باهاش خشک کن بعد بچلون تو لیوان چه گریه هایی بعد دیدم بابا با توضیح قانع نمیشه فوری پاشدم یه بازی هیجانی راه انداختم از یادش رفت 

دوست دارم اونایی که اومدن از حقوق بچه ها دارن دفاع میکنن و به بقیه میگن وای افسردگی گرفتی آخ طبیعی ن ...

نمی دونم افسردگیه چیه ولی واقعا ادم خسته میشه دوست داره یکم خودش تنهایی باشه برا خودش بخوابه یکی نباشه همش جیغ جیغ کنه من دخترم تا همین الانش همش بغلمه خخ فکر کنم یکم لوس بار اوردمش اما اونم خیلی سختی کشیده بچم طفلی اینا نمیخواستن بیان این دنیا که ما اوردمیشون الانم ما مسیولشون هستیم این ماییم که صبر و حوصله نداریم وگرنه بخدا این فرشته هستن منم خیلی زود عصبی میشم خیلی زود از کوره در میرم اما سعی میکنم بریزم تو دام که اینم یه جور دیگه داغونم کرده مشکل اینه مدیریت خشممونو بلد نیستیم و میزنیم خودمونو داغون میکنیم

خانوما خیلی خیلی زشته که هر مادری که خسته است هی بهش می گین اگه بچه ات بمیره دق می کنی فلان کس بچه اش مرد دق کرد. کی حرف از مردن بچه اش زده؟ یعنی بجه یا باید شبانه روز عر بزنه یا مرده باشه؟ این مادرا خسته اند و کلافه. هی چرت و پرت نگین بهشون.

استارتر جون اونایی که بچه آروم و فرشته داشتن درکت نمی کنن. ایشالله امیدارم به لطف خدا بچه ات بزرگ شه آروم تر شه به حق علی

پسرم الان یه هفته ست نمیاد ببرمش حموم

بعد امشب هی شیطونی میکرد و باباش عصبانی شد گفت بگیر بخواب گفت نمیخوابم

منم گفتم باشه پس بریم حموم.یهو زد زیر گریه که شماها چرا نمیذارید من بخوابم خوابم میاد😂

خدایا فقط صبر  
پسرم الان یه هفته ست نمیاد ببرمش حموم بعد امشب هی شیطونی میکرد و باباش عصبانی شد گفت بگیر بخواب گفت ...

از حموم نگم که دختر من زیر دوش نمیره میگه اب میاد رو صورتم خفه میشم بدنشو زیر دوش میشورم سرش رو تو بغلم دراز میکشه دوش ما از این شلنگی هاست دوش رو میادم از بالا میشورم اب به عقب میه دیگه رو صورتش نمیاد این طوری خانم راضی میشه حمومش بکنیم 😂

واقعا بچه هر چیم اذیت کنه فقط نق نزنه 

وقتی نق میزنه بدجوری میره رو مخت اصن خستگی میمونه تو تنت ولی باید بتونی به اعصابت مسلط باشی چون اون بچه خودش انتخاب نکرده اونطور باشه 

ببین به این فکر کن که سالمه خودتو یه جوری اروم کن همون جور که میگن پول پول میاره اعصاب خوردی هم پشت سرخودش راه به راه اعصاب خوردی میاره سعی کن با اعصابت مسلط باشی تا بچتم عصبی نشه انشالله این روزا تموم میشه

دیدم همه برج ایفلو میزارن پروفایل گفتم من همین آزادی خودمونو بزارم، گناه داره... اصلا احساس میکنم بخاطر این همه مظلومیتشه که اینجوری وا رفته!🤭