2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسرم ۴ سالشه .امروز جوری زدمش، الان که خوابه میبینمش جیگرم داره اتیش میگیره😔😔😔😔😔

این درد هممونه وقتی میخوابن انقد مظلوم میشن که آدم از کار نکرده اش پشیمون میشه .

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

عزیزم بنظرم بچه ات گشنشه ببر دکتر براش شیر خشک بنویسه پسر من شبا نمیخوابید نگو طفلک گشنشه شیرم کافی نبود تا اینکه بردم دکتر شیر خشک نوشت شبا تا شیر رو میخورد مثل خرس میخوابید

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
نه خودش راه رفت قبل اینکه راه بره فقط میزو میگرفت راه میرفت یا تو امتداد مبلا دستشم تو خیابون میگرفت ...

ما هم خیلی باهاش اینجوری بازی میکنیم.

همسرم هرروز میبرتش پارک.

مشکل من اینکه خودش نمیخواد تنها راه بره. همش میگه دست منو بگیر.

یعنی نوک انگشت منو میگیره.

فداتشم ❤❤❤😘😘😘 فعلا خوابه کنارش نفسم نمیکشم بیدار شد چششششم

خدا نکنه😍😍😘شوخی کردم عزیزم چجور دلت میاد گازش بگیری😅😅😅

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
من از دست دخترم دق کردم به مامانم میگفتم هروقت مردم نزار بیاد سرقبرم گریه کنه چون قاتل من همین بچمه ...

ببخشیدا ولی خیلی بامزه تعریف کردین .کلی خندیدم 😂

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم