2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست

خوب دیگه به شش ماه رسوندیش.... از الان به بعد بهتر میشه........ شاید رفلاکس داره بیچاره که اینقدر گریه میکنه... ببر پیش گوارش کودکان.... اگه رفلاکس داشته باشه دارو میده اروم میشه

خواهراونم داره زجر میکشه

بچه منم همینه 14 ماهشه اوایل خیلی اذیت میکرد در حدی ک میبستم ب پشتم کارامو انجام میدادم راه میرفتم ش ...

چه قدر باهم متفاوتن بچه ها واسه منم ۱۴ ماهشه ولی کلا به بود و نبود من کاری نداره کلا هرکی میاد خونمون باهاش میره یعنی میریم بیرون همه ی مغازه هارو میره دونه دونه تو یه سلام احوالپرسی میکنه برمیگرده . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من...

گاهی ساعتها گریه میکنم

گاهی میگم کاش بخوابم و دیگه بیدار نشم

گاهی میگم خدایا من راضیم اگه تو هم راضی باشی و دور از جون...😔😔😔

*ممنون که توهین نمیکنید😔😔😔*

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

من  یک ساعت پیش پسرمو اینقد زدم‌مهمونهم داشتم خسته بود حسابی از صبح تو اشپز خونه بودم اینم هی خرابکاری میکرد دلم‌میخواست جیغ بزنم پنج سالشه دیونم کرده بعضی وقتا بش میگه دیگه ازت بدم‌میاد ازت متنفرم حتی نمیزارم بهم دست بزنه حال روحیم خیلی خرابه 

تیکر تولدمه😍😍
خودمم خیلی ناراحت میشم. از فردا باید خیلی خودمو نگه دارم.

عزیز یکم خود دار باش

روی خودتون کار کنید 

اون بچه هم گناه داره

فقط تو رو خدا جلوی کسی نزن

روحش از هم میپاشه

یه نیشگون بگیری بعضی وقتا بچه ها میترسه همون کافیه

استارتر جان یبار امتحان کن دم غروب از رو اب و اتیش ردش کن و اسفند دود کن

عزیزم میشه دوباره توضیح بدی اینجوری آروم میشهبچه..من بچم ۲سالشه بخدا اگر جواب میده بگو ی عمر دعات میکنم

من از دست دخترم دق کردم به مامانم میگفتم هروقت مردم نزار بیاد سرقبرم گریه کنه چون قاتل من همین بچمه ...

فقط اونجا که میگفتی سر قبرم کتکش بزنین🤣🤣🤣🤣🤣🤣دلم شاد شد دستت طلا

هر اتفاقی تو زندگیم بیفته خدایا شاکرتم ممنونم❤❤❤
 داشت ررمان کردم نمیدونم جه مرگشه خدا کنه بیاد سر قبرم اینجوری گزیه کنه الهی بی مادر بزرگ شه

وقتایی که منم کم میارم همین رو میگم

میگم الهی بی مادر بشی الهی که بیای سر قبرم اینجوری زار بزنی

منم یه وقتایی واقعأ کم میارم تا جایی که حاضرم طلاق بگیرم دیگه ریخت پدر و پسرُ که شبیه هم هستن رو نبینم

با تمام وجودم درکت میکنم عزیزم

ای خواهر سشوار که خمش توی کیفم بود همه جا میبردم تا بخوابونمش یه بار خونه مادرشوهرم سشوار نبردم جا ...

وای جاروبرقی دیگه ظلمه بچه های به روزی داریم دیگه😅 باور میکنی میترسم بخندم باز سرم بیاد😂😂

خ د ا ی ا آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تو را میبینم و تو همه چیز را
دوتا دکتر بردم. به خدا دیگه از دکتر رفتن حالم بهم میخوره. از،بس که اینو بردم.

گفتن چی بهت ؟ول کن بابذ بخدا دیونه میشی .میگم دختر فامیلمونو من خودم میگفتم دوراز جون مشکل داره چند شب پیش دیدمش چنان بدوبدو میکرد🙄🙄

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
یا ابولفظل،!!!!!با اینوضیعت بازم حامله؟!!!!خدا به دادت برسه،بهداد بچه ایکه داره میاد برسه

ولی اینم بگم بغض کنم بدو میاد بغلم نازم میکنه میگم کجرم درد میکنه میاد کمرمو میماله.میگم کمک کن خونه رو جمع کنیم کمکم میکنه بچه عشقه عشقه.میبینه ساکتم هی برام قر میده ک بخندم خیلی داغونم کنه میگم باهات قهرم کلی بوسم میکنه ک باهاش اشتی کنم.سخت بگیری سخت تره