2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
اصلا به روش نیار که اتفاقا توی این کار ثابت قدمش می کنی وقتی می بینی داره دست میزنه صداش کن بدون ا ...

ممنون واقعا از همتون. یکم اروم شدم. خیلی ناراحت بودم بخاطر این کارش

لعنتی باهردینی حساب میکنم میبینم بازم میرم جهنم😞
منم میفهممت بعضی وقت ها میزدم سروکله خودم دلم میخواست شوتش کنم به خدا 9 صبح بود هنوز بیداربود تازه م ...

خواب نمیخوام فقط دهنشو ببنده مغزم سوت میکشه حاضرم تا صبح بیدلر باشم باهاش ولی دهنش بسته باشه نقش تو مخمهههه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداپدرتو بیامرزه من ک ی  ساله رفته هنو داغونم خدا صبر بده

خدا روح پدرتونو شادکنه ،منم وضعم خرابه یعنی به خاطر پسرم که بی مادرنشه آرزوی مرگ نمیکنم روزای بدی رو دارم میگذرونم خیلی بد خیلی بد خیلی بد

برای شادی روح پدرم صلوات

یه پیج هست اینستا 

خیلی به من کمک کرد

ببین من تو شهر غریبم و هیچ کس کمک نیس

همسرمم کمک می کرد اما از لحاظ عاطفی و روحی صفر و کلا عصبی

رو منم تاثیر گذاشتت بود و منم سر بچم خالی میکردم 

اما از وقتی مطالبشو خوندم واقعا به خودم اومدم و سعی می کنم عصبانیتمو سرش خالی نکنم

نوشته بود حتی نوزاد هم هر برخوردی کنی باهاش تو شخصیت بزرگستلیش اثر میذاره با اینکه به یاد نمیاره

ماچ به خودم 😘😘😘😘خودم خیلی دوست دارم❤❤
شروع کردم کمکی رو بخدا تازه بدتر شده

الان دو سالشه بهتره ولی بازم لجبازه و خیلی گریه میکنه ولی نسبت به قبلش عالی شده.

در واقع بچه ها بعد یکسالگی خیلی تغییر یهویی میکنن و بهتر میشن

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔
بعضی از شیر مادر ها سبک هست و زود هضم برا همین بچه نق نق  میکنه و خواب سبکی داره باید تغذیه کمک ...

پسر من شير خشكي بود ولي همش نق و گريه جوري كه ساعت ميشمردم شوهرم بياد يكم استراحت كنم

من ازبس دخترم اذیتم میکنه وهمش غر وگریه و میچسبه بهم و کثیف میکنه همه جارو همش میگم خداکنه درآینده یه بچه عین خودت نصیبت بشه تافقط اینجوری بفهمی چطور توسن ۲۸سالگی پیرشدم ازدستت.

بعضی وقتهاهم میگم خدایادیگه منومادر نکن .

خدا روح پدرتونو شادکنه ،منم وضعم خرابه یعنی به خاطر پسرم که بی مادرنشه آرزوی مرگ نمیکنم روزای بدی رو ...

درکت میکنم خیلی وحشتناکه خیلی مخصوصا ک اکه پشت و تکیه گاهت بوده باشه انشالله ک خداصبرشم بده

بخدا پسر منم همین جوری بود اصلا بگم بدتر از این  خیلی روزای بدی بود ،  حتی زنگ میزدم ب مامانم میگفتم برین براش دعا بگیرید شاید نظر خوردع شاید آروم بشع ولی هیچکی درکم نمیکرد منم شهر غربت بودم دست تنها با یه شوهر وسواس و غرغرو خیلی سخت گذشت بهم ، الان بزرگ شده امسال میره اول سختی هاش تموم شده بعضی شبا ک خابه بهش تگاه میکنم یادم ب اون روزای سخت میافته چقد گریه کرد

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 
خواب نمیخوام فقط دهنشو ببنده مغزم سوت میکشه حاضرم تا صبح بیدلر باشم باهاش ولی دهنش بسته باشه نقش تو ...

گریمچر بده ، شاید شیرت کمه شیر خشکم اضافه کن ، 

برای شادی روح پدرم صلوات
بخرا کم اوردم دلم میخواد بمیرم خیلی خسته ام تا دهن واکنم میگن افسردگی.افسردگی چیه فقط خستم خب منم اد ...

میفهمم چی میگی عزیزم منم این دوره رو گذروندم گاهی بقیه میخواستن بهم روحیه بدن میگفتن الکی که نیس بهشت زیر پای مادره میگفتم من جهنمو به چشم میبینم بهشت پیشکشه باباش. یکم قوی باش ایشالا خدا خودش کمکت کنه و ب بچت هم آرامش بده

خ د ا ی ا آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تو را میبینم و تو همه چیز را

استارتر پاشو همین الان بابونه دم کن با نبات بخور چندقطه هم بنداز دهن بچت ببین اینجوری هم خودت اروم میشی هم بچه تجربش کردم

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹