2777
2789
عنوان

دعا کنید حداقل حلقه ی عشقم رو پیدا کنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 67 پست
جیران جون ببخشید یه لحظه سایت قاطی شد هرچی میفرستادم ارسال نمیشد.قشنگ برای بچه هات توضیح بده که باباشون رفته پیش خدا و ما نمیتونیم اونو ببینیم ولی اون ما رو میبینه و مواظبمونه. بهشون این اطمینان رو بده که ما هنوز یه خونواده خوشبختیم و میتونیم روزهای شاد و خوبی کنار هم داشته باشیم بزار فکر نکنن دیگه با نبود پدرشون دیگه هرچی خوشی زندگیه از بین رفته. بازم امیدوارم خدا بهتون صبر بده هر کاریم داشتی من در خدمتم
@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رحمت کنه شوهرت سخته واقعا سخته برای اون دو تا طفل معصومی که دیگه سایه پدر بالا سرشون نیست دخترات توی سنی هستند که همه چیز به خاطر دارن و مسلما نبود باباشون و جای خالیش رو احساس میکنند... خدا هیچ بچه ای رو یتیم نکنه ....
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم

ببخشید ک دوباره این فاجعه رو بت یادواری میکنم.انقد برات گریه ک کردم ک کل صورتم خیس شد.الهی بمیرممممم چ غمی داری خواهر.امیدوارم ب حق عصمت حضرت زهرا خدا صبر و خوشبختی ب ب خودت و دخترات بده

اگه دوست داشتید برای سلامتی دخترم ک تو راهه یه صلوات بفرستید😘😘😘