2777
2789
عنوان

کیاشوهراشون بددهن هستن

280 بازدید | 32 پست

تازگیاشوهرم هرچی میگم نگوبازم میگه همش دهنش فشه هرچی باهاش مودب حرف میزدم اسرارمیکنم گوش نمیده مثلامیگم اینجوری نکن میگه گ...نخورمیگم فلان کارونکن زشته میگه زرنزن اصلاحرف حالیش نیست خسته ام میکنه جوری که دیگه گریه میکنم اخرشم میگه من باهات شوخی میکنم وبی جنبه ای وتازه ناراحتم میشه میگه دیگه باهات شوخی نمیکنم کلاحرف دیگه ی نمیزنه فقط اینکارارومیکنه واعصابموخوردمیکنه یچیزدیگه ام مثلامیگم روپیرهنت چیه میگه رژلب دوس دخترمه مثلامیگم کی بودزنگ زدمیگه دوس دخترم بود هروزاین جمله رومیگه ینی یروزنشده ازسرکاربیادیچیزبگم نگه دوس دخترم میگم چرامیگی باشوخی میگه اینجوری میگم بهت عادی شه برم دوس دخترموبیارم اینم بگم سابقه ی خیانت داشته ولی مقصراون عوضی زنه بود وثابت شده ولی خب دیگه چون دوسش داشتم موندم چکارکنم خوش اخلاق بشه ازش میپرسم مثلاناهارچی بزارم یچیزایی میگه که ادموپشیمون میکنه نمیدونم چکارش کنم توروخداکمکم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Dorost mishe ishala

😢😢😢😢خواهرم برو کلاس زبان

ستاد مبارزه با تنبلی تخمدان😞                               عاشق نقاشی ام👩🏻‍🎨.                                                      اگر خدا را یافتی هر چه را باختی مهم نیست😍
امروزیهوگریه کردالکی

روان پریش 🤥ماذا فاذا🤔

ستاد مبارزه با تنبلی تخمدان😞                               عاشق نقاشی ام👩🏻‍🎨.                                                      اگر خدا را یافتی هر چه را باختی مهم نیست😍
😢😢😢😢خواهرم برو کلاس زبان

Azzam man nmidonam ch jori bayad bgm  

Dast az sare man bardar  

Mano riply  nakon 

Plzzzzzzzzz b noe  neveshtane  man kar nadashte bash 

To har tapiki  shoma b in mozo  kar dari 

Khub azzam vel kon dg 

Akhe shoma chi kar dari  man ch jori minevisam  

Mozoe  mohem tar nadari k dargiresh  bashi?

برای حاجت روایی من اگه تمایل داشتید یک صلوات بفرستید😘
2810