آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
عزیزم. من همش نگرانم بچم کم وزن بشه آخه خیلی چیزای ترش میخورم نمیتونم نخوردم هرکار میکنم
خب من در اصل تا هفته ۲۰ چیزی به جز کمی نون خشک و ماست و توت فرنگی نمی خوردم. خیییلییی ویار سختی داشتم. ولی تا ماه آخر بارداریم چیز شیرین نخوردم. دوست نداشتم. اما میوه های ترش رو با نمک می خوردم ولی نه در حدی که از اعتدال خارج بشه.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
من هرروز لیمو با نمک میخورم با غوره و آبغوره تمر هندی خیلی دوس دارم. فک کنم زیاده روی میکنم
آره خب نخور. آبغوره هم برای اوایل بارداری شنیدم خوب نیست. بعد این همه نمک باعث فشار بالا و مسمومیت بارداری هم میشه. خیلی حواست رو جمع کن. یه مقدار خودت رو محدود کن. اگر ترشیجات دوست داری میوه بخور. آلبالو آلو ولی در اونهام زیاده روی نکن اسهال نشی.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.