گفت یه داداش دارم که زن داره بعد داشتم با داداش حرف میزدم بهش گفتم چرا با وجود زن دوس دختر داری گفت ادم هر روز حلوا نمیخوره(منظورش این بود که یه غذای تکراری نمیخوره)
زندگیم انتخاب هایم اشتباهاتم درس هایم هیچ کدام به تو مربوط نیست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
شوهر منم ی دوست داره ک رفته زن دوم گرفته امشب شوهرم متوجه شده ک یارو زن اولیشو طلاق داده انقدم میشینه پیش شوهر من از زن اولش بد میگه قربون صدقه دومی میره ک حد نداره نکبت هر وقت اسمش میاد حالم بد میشه میترسم برا شوهرم عادی جلوه بده خیانتو بسکه این یارو همش باهاش حرف میزنه🙅
من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤