بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هنوز که مامانای اسفند رو نشده اند هههههههههههه یعنی هنوز مامانای اسفند قراره در آینده بشن مامان. آخه کی خبر داره که مامان میشه یا نمیشه؟؟؟ انشاالله که ما جزوشونیم . فکر کنم تا الان مامانای بهمنی مشخص شدن
دوستان از اینجا هم دیدن کنید لباسهای کودک و نوزاد از مارکهای معتبر (مادر کر ،کارترز ، د بنها مز ،....)با مناسبترین قیمت . http://babyclothesshop.blogfa.com
سلام تایپ خوبی میتونیم درست کنیم ...دیگه الان معلومه که مامان نودی میشیم...من هم دکتر تاریخ 9 اسفند بهم داده...بیاین این راه رو با هم طی کنیم تا اخرش...الان باید همه تو ماه 3 باشن ...بیاین بگیم چی میخوریم و چه کارهایی میکنیم واسه نی نی
سلام به همه دوستان منم به امید خدا مامان اسفند هستم . یه سوالی ازتون دارم بین دکتر مژگان شهاب الدینی و ماه منیر جهانگیری کدوم بهتره تو رو خدا هر کی میتونه کمکم کنه ؟ به امید اینکه بارداری همه خوب و در نهایت نی نی سالمی داشته باشیم .