2777
2789
عنوان

"متولدین دی و بهمن 91"

| مشاهده متن کامل بحث + 870301 بازدید | 60346 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
لباس های خوشگل و متنوع فقط در شو روم ttbabytt خرید حضوری همه روزه از ساعت ١١ تا٦ حتی جمعه ها پست و پیک برای همه جا امکان پذیر میباشد ایدی کانال @ttbabytt ایدی خودم @ttbabytt_57
سلام خوبین مبارکه ندا جون خوش قدم باشه انشالله روژان جون چه خبر نوژان باهاش کنار اومده یا نه؟ نه هنو ...

سلام عروس کوچولو ای دی شما رو یادمه ۵ سال نبودم نی نی سایت دوباره باردار شدم یه دختر خدا بهم داده یاد شما ها کردم اگر گروهی هستید الان با هم منم عصو کنید 

سبا منم نمیدونستم در کمال تعجب. نقطه جان لطفا اگر دوست داشتی شمارت بفرست تو ایمیلم تا گروهی کنار هم ...

سلام سرو سبز ....وای داره ای دی بچه ها یادم میاد سرو سبز نقطه عروس کوچولو لطفا اگه گروهی دارید منم عضو کنید مامان نیلا و نیکان تو اینستا دیدم و یاد ایام کردم...

سلام به همه نمی دونم منو یادتونه یا نه..

مامان شایلین من یادمه تورو ....خانوادت نشهد بودن تنهایی با دو تا بچه رفتی فرودگاه..خوبی چقدر یاد اون روزها افتادم.من مامان یاسمینم

سلام سرو سبز ....وای داره ای دی بچه ها یادم میاد سرو سبز نقطه عروس کوچولو لطفا اگه گروهی دارید منم ع ...

یاس بانو خاطرم نیومدی از مامانهایی بودی که از ابتدا او گروه بودی؟

لطفا بهم ایمل بزن 

teravattt@gmail.com

http://cherayee.persianblog.ir
مامان شایلین من یادمه تورو ....خانوادت نشهد بودن تنهایی با دو تا بچه رفتی فرودگاه..خوبی چقدر یاد اون ...

نه عزیزم..شیرازی بودم ولی اوررمیه زندگی می کردم..واسه زایمان رفتم شیراز و فقط همین یه دختر را دارم.

Lilypie First Birthday tickers
نه عزیزم..شیرازی بودم ولی اوررمیه زندگی می کردم..واسه زایمان رفتم شیراز و فقط همین یه دختر را دارم.

سلام سیلواناجون منویادته؟؟؟

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
2810