2777
2789
عنوان

"متولدین دی و بهمن 91"

| مشاهده متن کامل بحث + 870301 بازدید | 60346 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هی میخوام پست بزارم نمیشه.فکرکردم نت من مشکل داره
آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست وان کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست
حالا یه بارم که یه دوست ازین بیابون برهوت عبور کرد سرعت انقدر افتضاح شده
آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست وان کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست
ندا جونم باید بیشتر خودت رو کنترل کنی عزیزم خسته ای میدونم ما هم خسته ایم این وروجکا انقدر از ادم انرژی میگیرن که واقعا خسته میشیم منم در نهایت عصبانیت داد میزنم ولی کتک نمیزنم شاید تا الان دو بار زده باشم پشت دستش که مثل چی پشیمون شدم و دیگه هرگز تکرار نکردم کارمو تو هم باید سعی کنی بیشتر خودت و کنترل کنی
ماهم تعطیلات عید فطرو رفته بودیم مسافرت خوش گذشت جاتون خالی ندا منم مبینو میزنم گاهی بعدش گریم میگیره و کلی به خودم فحش میدم ولی واقعا اعصابمو خورد میکنه بعضی وقتا یه مدت بود نزده بودمش اصلا از بس بچه ها و الهام جون دعوام کرده بودن ولی امروز از شش صب بیدارشده بود و گریه میکرد غذاشو ریخت رو فرش زد شمعدونمو شکست منه احمقم دو دفعه زدمش
پسرم روز به روز بیشتر عاشقت میشمممممممممممممممم
واقعا داشتم دیوونه میشدم دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم ولی خوب خودم قبول دارم که کارم کاملا اشتباه بود با زدن چیزی درست نمیشه باید یه جور دیگه حرفامونو حالیشون کنیم
پسرم روز به روز بیشتر عاشقت میشمممممممممممممممم
2810