2777
2789
عنوان

"متولدین دی و بهمن 91"

| مشاهده متن کامل بحث + 870301 بازدید | 60346 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فاطمه خوبی مبین خوبه نوژان گاهی دیگه به تمام معناواقعادهن منوسرویس میکنه مثلاامروز7/30خورده دوباره 8دوباره 10دوباره 11میگن زوده منم ازخدامه بگیرم چون بیشترشیرمیخوره تاغذا
سلام مبینم دقیقا همینه ندا بعضی روزا واقعا کلافم میکنه انقد میک میزنه که نوک سینه هام درد میگیره منم دودلم گاهی میگم مهر از شیر میگیرمش گاهیم دلم براش میسوزه میگم تا دوسالگی بدم بهش
پسرم روز به روز بیشتر عاشقت میشمممممممممممممممم
دوستان هر کی تو اینستا عضوه پیج مارو فالو کنه قراره به زودی (چند روز دیگه) مسابقه عکس نی نی بذاریم هر کی برنده شد جایزه بدیم جایزش: پک نمدی شامل : ریسه اسم نام کودک یه عروسک یه مگنت آدرس ما: namadu.nesa
استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴
سلام به مامانای بی معرفت.فاطمه جون ممنون ازینکه سر میزنی. وایبر خوبه ولی هیچ وقت جای این تاپیکو نمیگیره.اونجا هم باشین اینجاهم هفته ای یکبارو که میتونید بیاید. منم خیلی دلم میخواد هلیا رو ازشیر بگیرم ولی نمیدونم چطوری فاطمه بچه ها چندتا دندون دارن؟وزنشون چقدرشده؟ چه کارهایی انجام میدن؟حرف میزنن؟
آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست وان کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست
2810