2777
2789
عنوان

"متولدین دی و بهمن 91"

| مشاهده متن کامل بحث + 870302 بازدید | 60346 پست
سلام ندا جونا فاطمه مامان امیرجونا و نازنین جون دلم خیلی براتون تنگ شده باورکنین ما فراموشتون نکردیم بیاین همینجا از عسلاتون و خودتون خبر بدبن
پسرم روز به روز بیشتر عاشقت میشمممممممممممممممم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبینم دیگهدحسابی راه میره و شیطونی میکنه 11 12تا دندون داره دردر بابا ماما نه ده بیا و چندتا کلمه دیگه ولی خیلی جیغ جیغو شده پدرمو درمیاره هرچی که میخاد جیغ میزنه تا بهش بدیم همش چسبیده به من یه دبلیو سیم نمیتونم برم از دستش
به وروجک میگم مامانو دوست داری میگه نه بابارو دوست داری نه غذا میخوری نه دردر بریم نه کلا هرچیزی که با حالت سوالی ازش بپرسیم یه نه محکم میگه
فکر کنم که هیچ کس به بی حوصله گی من نیست، سه ماهه گوشیمو عوض کردم، هنوز شماره های قبلیمو نریختم روش ،برنامه های دیگه که بماندددددد، هر چند که از برنامه های گوشی قبلیم هم استفاده نمی کردم کلا من فقط از ساعت گوشیم استفاده می کنم، چون همیشه هم روی سایلنته و تلفناموهم جواب نمی دم امیدوارم هر جا هستین خوش باشین، اگه حوصله کردم برنامه هاشو نصب کنم، منم می یام
"ایران وارد یک دوره 30ساله خشکسالی شده با صرفه جوییی در مصرف اب کشاورزی طبیعت و اینده فرزندانمان را نجات دهیم"CafeMom Tickers
شو مشترک********** گالری لندن********** و**********مزون سروش ************ حراج و فروش بی نظیرلباس مجلسی زنانه از انگلیس و ترکیه و پوشاک کودک از سیسمونی تا 12 سال هر انچه یه مامان خوشگل برای خودش و فرشته هاش لازم داره مکان : پاسداران گلستان چهارم .... زمان حراج : از شنبه تا پنج شنبه 13 تا 19 اردیبهشت ماه بازدید با هماهنگی قبلی 22564039 و 09203184726 و 09381554314 وبلاگ ها مون رو هم ببینید برای نمونه بد نیست http://www.landangalery.ir" title="برای بازکردن کلیک کنید" target="_blank">www.landangalery.ir http://www.soroushmezon.ir" title="برای بازکردن کلیک کنید" target="_blank">www.soroushmezon.ir تو اینستاگرام هم میتونید ما رو دنبال کنید londongallerymezon@ soroushmezon@
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
سلام به همگی(اینجا که کسی نیست.مهمونم که دیگه نداریم. ندا اغفال نشیااااااااااااا.من ازینجا تکان نمیخورم هیججا نمیرم همینجا هستم خخخخخ قربون مبین برم که انقدر زرنگه وشیطون لیلاجون فدات بشم.سلام منو به هدیه برسونین بگین بیاد عکس درساجون رو بزاره دلمون تنگ شده.بقیه هم همینطور.من عکس میخوام.شما رو دیگه دوست ندارم ولی کوچولوهاتونو خیلی دوست دارم
آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست وان کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست
سپیدجونم بیا بخلمساینا ازطرف من ببوس. چرا وب ساینا باز نمیشه؟
آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست وان کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست
لغتنامه هلیا: بازی: بادی لالا: دادا بابا:بابایی مامان:مامان باتری:باتی بدو بریم : بدو بریم(وقتی میخوایم بریم بیرون میدوه میگه بدو بریم بدو :بدو بدو تاب:تاب تاب بیا : بیا توپ به به نه میگم ببعی میگه....هلیا میگه بع بع میگم دنبه داری......هلیا میگه نه نه خخخخخخخخخ صدای گاو.....ما هر بچه ایکه میبینه میگه ..نی نی ددَ ماست:ما کیک:تیت صدای زنگ تلفن میاد میگه: تیه تیه؟ یا تی بود تی بود؟ وچیزای دیگه که یادم نمیاد
بوس به همه کوچولوهای خوشگلتون که دلم براشون یه ذره شده