2777
2789
عنوان

"متولدین دی و بهمن 91"

| مشاهده متن کامل بحث + 870302 بازدید | 60346 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محمد صادق از اول 11 ماهگی راه افتاد والان واسه خودش فوتبالیست شده هههه عاشقه شوت زدنه کلمه های که میگه خیلی بیشتر شده مامان جون بابا جون دد آب به ‏ همچنان به توپ میگه گل :)‏
 هر چی بخواد میگه بده بده به بچه ها میگه نی نی ‏ عکسه خودشو ببینه میگه منم همش کفشاشو میاره میگه د د وقتی شو ت میزنه میگه من گل زدم اسم مربی هاش اکرم جون وجیهه جون اسم دوستاش پریا حمید
مامان یه گل پسر  و یه جوجه تو راهی  
سلام به دوستان بی معرفتم.خوبین؟کوچولوهاتون خوبن؟ از طاهره چه خبر؟شیرین خوبه؟دخمل طلاشون خوبن؟ شیرین جون احساس میکنم الگوی خوبی واسه هلیا نیستم.خیلی زود عصبی میشم وسر بچه داد میزنم رفتارهام روش خیلی تاثیر داشته.یه موقعهایی خیلی لجبازی میکنه وحرص میخوره. چیکار باید بکنم.ازین کلاسهای مادروکودک جایی سراغ داری؟ ممنون میشم خبر بدی
آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست وان کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست
هلیا بستنی دوست نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چیکارکنم؟ دکترش زینک ایرانی داده.خوبه؟یا خارجیشو بگیرم؟ آزمایش هلیا نشون داد که ویتامین dپایینه واسه همینه که 4تابیشتر دندون نداره.دکترش گفته تو غذاش زیاد کره بریزم ولی هلیا لب به غذاش نمیزنه مخصوصا از کره خوشش نمیاد. همشم یکسرههههههههههه نق میزنه میگه منو ببرید دد. ازدست این بچه نمیتونیم خیارشور یا ترشی بخوریم.اگه سر سفره ببینه جیغ وگریه که من خیارشور یا ترشی میخوام از همه بدتر لیوانشو میگیره دستش میگه آب(فقطم خودش باید بخوره ...نتیجه اینکه آب رو میریزه روخودش بازی میکنه حموم بره دیگه بیرون نمیاددوست داره اب بازی کنه.باگریه میارمش بیرون اونم بعد از یک ساعت خخخخخخخخ
آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست وان کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست
چه احساس خوبی دارم پیش تو قراره چشات همدم من بشه چقد خوبه از این به بعد خونمون میخواد با نگاه تو روشن بشه تو آغوش تو غرق آرامشم تو رویای زیبای همیشه می دارم راه میرم کنارت ولی برام سخته باور کنم پیشمی بزار دستتو توی دستای من تموم غم و اضطرابم بره تو شبهای زیبای این زندگی روی شونه های تو خوابم بره نفس میکشم عطر آغوش تو برات قلبمو زیرو رو میکنم تو اینقدر پاکی که تو چشم تو خدا رو دارم جست وجو میکنم ♫♫♫ یه عمر آرزوی تورو داشتمو دیگه خواستنت مثل یک عادته هوای تو پیچیده تو لحظه هام تو دستات برام موج امنیته نگام کردی و عشق توی نگات مسیر غمو رو به این خونه بست نمی دونم از زندگی چی بخوام که هرچی بخوام تو نگاه تو هست تقدیم به همسرم که بهترین بابای دنیاست.روزت مبارک (البته پیشاپیش)
خخخخخخخخخخخخ دارم باخودم حرف میزنم الان عمو زاهد میگه این دختره خل شده الان زنگ میزنه تیمارستان بیان منو ببرن
یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم نفهمه گفتم :دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!
چیزهایی که از والدینمان آموختیم هر کاری جایی دارد: اگر می خواهید همدیگه رو بکشید برید بیرون! من تازه اینجا رو تمیز کردم! دعا: دعا کن سر جاش باشه وگرنه…! منطق: به خاطر اینکه من می گم! آینده نگری: اگر از اون تاب بیافتی و گردنت بشکنه محاله با خودم ببرمت خرید! رعایت آداب غذا خوردن: موقع غذا خودن دهنت رو ببند! توجه: اگر بدونی پشت گوش هات چقدر چرکه! استقامت: تا وقتی کلم بروکلی هاتو نخوردی از جات تکون نمی خوری! چرخه ی زندگی: من تورو به دنیا آوردم و اگر بخوام خودم هم شرت رو از این دنیا می کنم! اصلاح رفتار: تو دیگه مثل بابات رفتار نکن! قناعت: میلیون ها بچه کم شانس توی دنیا هستن که آرزو می کردن من مادرشون بودم! انتظار: وایسا برسیم خونه… مراقب از خود: ژاکتت رو بپوش! یه جوری رفتار می کنی انگار من که مادرتم نمی دونم کی سردت میشه! رشد کردن: اگر اسفناج نخوری بزرگ نمیشی! کنایه: گریه می کنی؟ حالا یه کاری می کنم که واقعا اشکت در بیاد! ژنتیک: باید به خاطر ژن بابات باشه! اصل و نصب: این چه وضع اتاقه؟ مگه تو طویله به دنیا اومدی؟ خرد: وقتی به سن من برسی می فهمی! عدالت: یه روزی بچه داری میشی و امیدوارم بچه هات عین خودت بشن