2777
2789
عنوان

"متولدین دی و بهمن 91"

| مشاهده متن کامل بحث + 870301 بازدید | 60346 پست
سلام تازه مامانای عزیز
یه مدت رایان من دلدرد و نفخ شدید داشت شبا تاصبح جیغ میزد و خیلی اذیت میشدیم
اما دو شبه قطره کولیک اید بهش میدم خیلی عالی بوده تاالان؛ خواستم تجربه ام رو باهاتون درمیون بذارم.
راستی رایان 23روزشه جرات ندارم ختنه اش کنم؛ لطفا شما هم تجربه هاتون رو درمورد ختنه بکین ؛مرسی
صدایم کن صدای تو ترانه ست.نفس های تو در گوشم کلامی عاشقانه ست
اخی نیکی جون چه قدر سختی کشیدی امیدوارم زودتر خوب بشی

تمنا جون امیدوارم گل پسرهای شما هم زودتر خوب شن

نارملا جون من خودم و شوهرم میبریم حموم چون مامانم پیشم نیست نوی وان میبریم ولی هر دفعه کلی استرس دارم و هی سوره میخونم دخملی اذیت نشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااااااااااااام خوبید؟ تاپیک جدید مبارک..............
من پسرمو خودم میبرم حموم اما شوهرم بعد حموم میگیردش و لباس تنش میکنه.

عروس کوچولو تولد پسر پهلوونت مبارک. ایشالا همیشه صحیح و سالم باشه.
CafeMom Tickers
تایپیک جدید مبارک

واقعا بوسیدن لب نی نی باعث برفک دهان میشه؟

میشه بخاطر گولو باشه؟
هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
سلام مامانای گل همگی خسته نباشید دخمل من اول دی تو38هفته باوزن 3کیلوبه دنیااومد امروز2ماهه شد وروجکم بچه هابا همه سختیها یه خنده این فسقلی هایه دنیا می ارزه من عاشق دخملیم...آپلود عکس.
به دخترم میگم عشق مامان کیه؟میگه بابا...عسل مامان کیه؟بازم میگه بابا...نفس مامان کیه؟باباااااااااااااااا...این وروجکم میدونه باباش همه چیه منه.....عاششششششششقتم پرنسس کوچولوی من
[اینم چندتا عکس از پرنسس من مامانا شمام عکس از نی نی های نازتون بزارید>برم تادخملی خوابه یه کم بخوابم
به دخترم میگم عشق مامان کیه؟میگه بابا...عسل مامان کیه؟بازم میگه بابا...نفس مامان کیه؟باباااااااااااااااا...این وروجکم میدونه باباش همه چیه منه.....عاششششششششقتم پرنسس کوچولوی من
2810