2777
2789

مامانا بچم خواب خوبی داشت.یازده شب میخوابید تا فردا.بعد ی مدت دو شب خوابید تا فردا.گاهیم سه چهار.این وسطا من تلاشمو میکردم اما نمیخوابید

الانا دیگه هر وقت ک بخوابه چهار صبح پامیشه.یا هفت صبح.و بیدار میمونه و نمیخوابه دیگه.شما با این موارد رو ب رو شدید عایا؟چکار میشه کرد؟

نی نی نه ماهش پرشده

پسر من الان ۳ سال و ۳ ماهشه

هر سه ماه حدود سیستم خوابش تغییر میکنه.تا دوسالگی که هررر ماه تغییر میکرد😁

ولی کلا متغییرن نگران نباش مگر کم بخوابه کلا

ساعت هاش تغییر کنه حالا مهم نیست البته ۴ صبح زوده😁

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الانم بیدار شده نشسته پیشم مجبورمم میکنه ک پاشم و مجبورش نکنم بخوابه‌.خسته شدم بخدا دیگه چیکار کنم م ...

یکم مدارا کن درست میشه.اگر میتونی یکم عصر و روز کمتر بخوابونش.دوره ای صبوری میخواد فقط هر چند سخته و درک میکنم

2805

عزیزم خودتو بزن بخواب. بعدشم تا میخاد بیدار شه

بسم الله الرحمن الرحیم بگو. و یا تو خواب6 بار سوره ی توحید بخون بهش فوت کن 

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
پسر من الان ۳ سال و ۳ ماهشه هر سه ماه حدود سیستم خوابش تغییر میکنه.تا دوسالگی که هررر ماه تغییر میک ...

خیلی کم میخوابه مامان جان.تازه متوجه شدم ک هر سری ک پاشده برای پی پی کردنه.زیاد نیست ۳ یا ۴ بار پی پی تو روز؟قبلا دوبار پی پی میکرد

عزیزم خودتو بزن بخواب. بعدشم تا میخاد بیدار شه  بسم الله الرحمن الرحیم بگو. و یا تو خواب6 بار ...

جیغ و داد راه میندازه.مجبورم زود پاشم بخوابونمش نخواد بخوابه بازم کلی بازی در میاره.منم زودی میبرمش بیرون از اتاق

خیلی کم میخوابه مامان جان.تازه متوجه شدم ک هر سری ک پاشده برای پی پی کردنه.زیاد نیست ۳ یا ۴ بار پی پ ...

والا چی بگم پی پی نمی دونم ولی پسر من از ۴ ماه روزی یک یا نهایتا دوبار پی پی میکرد.فکر نکنم چون بیداره پی پی میکنه احتمالا

اینکه جیغ و داد میکنه کاری نمیشه کرد اگر ساکت بود سکوت میکردی تا بخوابه

جیغ و داد راه میندازه.مجبورم زود پاشم بخوابونمش نخواد بخوابه بازم کلی بازی در میاره.منم زودی میبرمش ...

نمیدونم عزیزم اما واسه بچه خواهرم بی محلی جواب میداد و گفتن ذکر بسم الله. البته روزآ نزار بخوابه و کاری کن حسابی بازی کنه تا شب خسته باش بخوابه

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
والا چی بگم پی پی نمی دونم ولی پسر من از ۴ ماه روزی یک یا نهایتا دوبار پی پی میکرد.فکر نکنم چون بیدا ...

حتما باید ببرمش پیش دکترش شاید چیزی داره اذیتش میکنه.ممنونم ازت عزیزم

2810