2777
2789
عنوان

فرشته های نازه اسفند1391

| مشاهده متن کامل بحث + 56562 بازدید | 3242 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی

بچه ها شما به نینی هاتون بیسکوییت میدین ؟
من دیروز و امروز صبح بهش بیسکوییت مادر دادم که البته اسم شرکتیش بیبی هستش ... همون بیسکوییت مادر قدیم ... خلاصه کمی چای ریختم رو دو دونش و وقتی کاملا نرم شد دادم بهش خورد ... نسبتا دوس داره ولی میگم واقعا این بیسکوییت چیز خوبیه ؟ نکنه براشون مضر باشه ؟
راستی من که ملورین رو بخاطر یبوستش بردم پیش دکترش گفت اصلا شیر پاستوریزه بهش نده ، فقط یا شیر خودت یا شیر خشک ... برای همین نرم کردن بیسکوییت میخواستم بپرسم که میشه شیر خودم رو روش بریزم ، که البته یادم رفت و بعدشم نشد زنگ بزنم مطب ... شما نمیدونید که امکانش هست یا نه ؟ یعنی کلا میشه شیر خودمون رو بجای هر شیری استفاده کنیم مثلا حتی تو پوره ؟
CafeMom Tickers
مامان سارا جون بیسکویت اشکال نداره ولی اصلا با چایی نده چون دکترا میگن چای واسه معده بچه مضره. من خودم احساس میکنم بیسکویت ارزش غذایی نداره واسه همین بجاش بهش انواع پوره میدم/شاید هفته ای یکبار شیر با بیسکویت میدم،بدون هیچ شکر یا شیرینی دیگه ای.اگر با شیر خودت باشه مسلما بهتر و سالمتره
بدبیاری مال وقتیه که... بد بی یاری ...!!!
اتفاقاً امروز با شیر خودم بهش بیسکوییت دادم ، اینجوری خیلی بهتره ، اگرچه عاااااااااشق چایی شده این ورووجک من

در طول روز بهش پوره میدم ، مثل پوره سیب زمینی ، کدو حلوایی ... چه پوره های دیگه ای شما به نینی ها میدید ؟

خوبی سمانه جون ؟ آره عزیز شیر پاستوریزه نده ، دکتر ملورین خیلی تاکید داره که تا یکسالگی اصلن شیر پاستوریزه ندم ، به اضافه اینکه این شیر ها هم که دیگه شیر نیستن ، انقد ضرر دارن که فایده ندارن
CafeMom Tickers
سلام دوست جونا .خوبین؟ نی نی ها خوبن؟ میگم ابوالفضل من کمبود آنزیم یا همون فاویسم داره که نباید باقالا بخوره و من هم منع شدم تو دوران شیردهی از مصرفش. اما امروز یه کاسه آش خوردم که فهمیدم توش لپه باقالی ریخته بودن. خواستم بپرسم به نظرتون اینم همون خطر بالاقا رو داره؟
سلام به خانومای گل و گلاب

خوبید خوشید?خوشگلاتون خوبن?
من به سوگند بسکوییت با شیر میدم علاقه ای نشون نمیاید منم دیگه بهش ندادم
براش سرلاک خرما خریدم خیلی دوستداره.مخصوصا وقتی سیب توش رنده میکنم

جایی هم گاهی اوقات خیلی کمرنگ باشه با نون بهش میدم
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904
ملورین سرلاک برنج دوس نداشت ، شاید یه مدل دیگه بگیرم دوست داشته باشه ... فقط یه سوال ، اینکه شما به نینی هاتون چقد سوپ میدید؟ تو نینی سایت نوشته 3 تا6 قاشق مرباخوری ! ولی با این مقدار که بچه اصلن سیر نمیشه !!!
CafeMom Tickers