2777
2789
عنوان

فرشته های نازه اسفند1391

| مشاهده متن کامل بحث + 56562 بازدید | 3242 پست
سلامممم

بچه ها ملورین 3 روزه که گرفتگی بینی داره ، آبریزش هم گاهی داره و موقغ شیر خوردن نمیتونه خوب نفس بکشه ، بنظرتون چیکار کنم ؟ ببرشم پیش دکترش ؟ چون علائم دیگه ای نداره فک میکنم ببرم دکتر میخواد بگه که بهش مایعات بدم خوب میشه ، خواستم ببینم شما تجربه مشابه دارین ؟
CafeMom Tickers
مامی سارا جون اگه فقط گرفتی داره قطره سدیم کلراید براش بریز هیچ خطری نداره همون آب نمک خودمونه شیمیایی نیست
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم ، قطره میریزم ولی بزووووور ... اصلن نمیزاره خیییییییییلی گریه میکنه ، نه میزاره قطره بریزم نه میزاره بینشو تمیز کنم ... یکی از دوستام میگه این قطره اسپری هم داره ، باید درباره اون سوال کنم که اگه ضرر نداره براش بگیرم
بازم مرسی
CafeMom Tickers
سلام
پرچم بزرگ و کوچک
هپیبردی بردی ٢ مدل بزرگ گرد و پرچم
عکس زنبور کوچک و بزرگ
ولکام دو مدل بزرگ
عدد ١ بزرگ ٤ عدد
تولد مبارک ١ عدد
ساعت بزرگ

راستی من کلی وسیله و عکس و عروسک و لباس و شکلات زنبوری ٢مدل ٧٠ عدد و ٢٨ عدد
و کأسه دسر ٢ مدل اویز زنبوری و نئ و زنبوری چوبی ووووووووو برای ١ سالگی خودم فایل ها را هم دارم أضافه هر کی میخواد
ایمیل بهم بده تا براش عکس بفرستم
blackbita@yahoo.com
سلام
میشه گزارش کار نی نی را بدین اخه هی به من میگن کم بهش غذا میدی اخه رونیا بد خوراست و توشیر خوردن اذیت می ده برنامه اینه اگه شما می تونید کامل جواب بدین
رونیا 8 صبح بیدار میشه بین 8 تا 9 صبح 90 سی سی شیر می خوره ساعت 10 تا یازده سوپ می خوره بین 5 تا 7 قاشق کوچک یک روز در میان یک زرده تخم مرغ با روغن زیتون می خوره چون شکمش سفته
1 هفته است از 2 تا 5 یا 6 بعد از ظهر می خوابه تو خواب حوالی 5 بهش 90 تا شیر می دم بعد 6 عصر شربت مولتی و اهن و زینک و شربت برای پی پی همه به دستور دکتر می دم و 7بعد از ظهر5 قاشق سوپ می خوره و 9 شیر و گاهی اگه بخوره یا گلابی رنده شده یا 2 قاشق ماست با زیتون می دمش و 11 می خوابه 4 صبح هم 90 شیر می خوره می ره تا 8 صبح
2 دندون داره و فقط دمرو وکپ میشه و با کمک خودم میشینه و در روروکعق عقب عقب می ره
راستی شکمش هم هر دو روز یک بار با کمک هزار تا ملین کار می کنه و ادرارش هم کمه دکتر رفته مشکل نداره
دلم تابستون تنگ میشه زود به زود
سوگند آبریزش داره.بردمش دکتر.خداروشکر عفونت نداشت
سیتریزین با یه شربت دیگه با قطره داد واسه بی نیش
با هزال زحمت قطره رو انداختم تو بینشی

چند شبه اصلا درست و حسابی نمیخوابه

من که امروز ساعت 10 صبح خوابیدم از دست این وروجک

از شیطنت هاش بگم که طرف اسباب بازی هاش نمیره.تا میام جمعشان میکنم بدو بدو میاد دوباره ه میریزه بهم و میره دوباره
علاقه خاصی به جعبه دستمال کاغذی داره

واسه هر بچه ای کلی ذوق میکنه و جیغ میکشه
دو سه روزی هم میشه که با اسباب بازی هاش دعوا داره

پیشرفت خاصی نداشته.نه دندون.نه چهار دست و پا.نه ایستادن

وزن امروزش هم 7900 با لباس بود.دکی گفت خوبه وزنش.گفت وزن نرمال واسه بچه تو پایان 7 ماهگی 8 کیلو میشه که اونم واسه وقایه که وزن تولد3 بوده باشه.سوگند 2870 بود.دکی گفت نرماله
منم عجله ای.واسه هیچ کدوم از کاراش ندارم.و هیچ استرسی هم بخاطر وزنش به خودم وارد نمیکنم
چون مهمتر از وزن سلامتشه.که خداروشکر هست

و دیگه اینکه این روزا که هوا داره سرد میشه خیلی خیلی مواظب نی نی هاتون باشید

وااااااااااااای که چقدر حرف زدم
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904
مرسی سمانه جون :*

مامان رونیا بنظرم کم بهش غذا میدی ... هم مقدار سوپش کمه هم باید آبمیوه یا آب معمولی ( البته جوشیده شده ) بهش زیاد بدی که ادرارش زیادتر بشه و هم اینکه کمی هم فرنی یا حریره بهش بدی ... ولی شیر رو خوب میخوره ، اما اگر قفط به خوردن شیر عادت کنه و غذا نخوره ، وزن گیری کم میشه و خدانکرده بدنش ضعیف میشه ...
راستی رونیا چند وقتشه ؟

مامی سوگند ، دخملی حسابی شیطون شده هاااا ... خدا حفظش کنه ... در مورد پیشرفت هاش ملورین ٍ من هم خیلی عجله ای نداره و فقط نشستن و گاهی با روروئک بازی کردن رو دوس داره ... هنوز نه 4 دست و پا میره نه از جایی میگیره تا بایسته .
CafeMom Tickers