2777
2789
عنوان

فرشته های نازه اسفند1391

| مشاهده متن کامل بحث + 56562 بازدید | 3242 پست
مامانا سلام.خوبید؟نی نی گلاتون خوبن
بچه ها تو رو خدا کمک

پسرمن چندشبه اصلا نمیذاره من بخوابم.دقیقا هر یکساعت بیدارمیشه واسه شیر.من چند روزه خیلی خسته و کلافه شدم.آخه تا میخوام بخوابم دوباره یکساعت گذشته و اون بیدار شده .روزی چهار وعده هم بهش غذا میدم.یعنی میدونم گرسنه نیست.همیشه هم سعی میکنم شبها ده و تیم بهش شام بدم که دیر به دیر بیدار شه ولی اصلا نمیشه.اگرکسی دلیلشو میدونه تو رو خدا کمکم کنه.مرسی مامانای مهربون
بدبیاری مال وقتیه که... بد بی یاری ...!!!
salam
bachehah to in sen vabastgishon be madar ziyad misheh baray hamineh
وإِن یَکادُ الّذینَ کَفَروا لَیُزلِقونَکَ بِأَبصارِهِم لَمّا سَمِعُوا الذِّکرَ و یَقولونَ إِنَّهُ لَمَجنونٌ * و مَا هُوَ إِلاّ ذِکرٌ لِلعالَمین / خدایاپسرم به تو میسپارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمانه

1392/8/11 8:06 ب.ظ

سلام مامان سارا.خوبین؟اسم دختر نازتون ساراست یا ملورین؟معنی ملورین چیه؟اسم شیکیه.من بیست و هفت سالمه.لیسانس زبانم.خانه دارم.دختر هفت ماهه دارم.

سلام عزیزم ... اسم خودم سارا س و اسم دخترم ملورین ... منم 27 سالمه و نینیم 7 ماهست ...دانشجوی زبانم و خانه دار هستم ... خیییییییلی از آشناییت خوشبختم
خیلی لطف داری دوستم ... منم این اسم رو خیلی دوست میدارم
CafeMom Tickers
دیامونداک

1392/8/11 8:28 ب.ظ

مریم ترمه نه سینه خیز میره نه چهاردستو پا.دندون هم در نیورده.گریهههههههههههههههه

ملورین هم مثل دختر شما نه سینه خیز میره نه 4 دست و پا ، نه دندون درآورده !! اما تو روروئک خیلی خوب راه میره ...
CafeMom Tickers
مامان سارا
1392/8/12 7:22 ب.ظ

دیامونداک

1392/8/11 8:28 ب.ظ

مریم ترمه نه سینه خیز میره نه چهاردستو پا.دندون هم در نیورده.گریهههههههههههههههه

ملورین هم مثل دختر شما نه سینه خیز میره نه 4 دست و پا ، نه دندون درآورده !! اما تو روروئک خیلی خوب راه میره ...

طرفه بانو

1392/8/12 4:28 ب.ظ

مامانا سلام.خوبید؟نی نی گلاتون خوبن
بچه ها تو رو خدا کمک

پسرمن چندشبه اصلا نمیذاره من بخوابم.دقیقا هر یکساعت بیدارمیشه واسه شیر.من چند روزه خیلی خسته و کلافه شدم.آخه تا میخوام بخوابم دوباره یکساعت گذشته و اون بیدار شده .روزی چهار وعده هم بهش غذا میدم.یعنی میدونم گرسنه نیست.همیشه هم سعی میکنم شبها ده و تیم بهش شام بدم که دیر به دیر بیدار شه ولی اصلا نمیشه.اگرکسی دلیلشو میدونه تو رو خدا کمکم کنه.مرسی مامانای مهربون

عزیزم ملورین از زمانی که دقیقا 4 ماهش تموم شد اینجوری شده ... روزها که خوابش خیییلی کمه ، البته جدیدا پیش میاد که یه بار در طول روز یه خواب یک تا دو ساعته داشته باشه ولی بعضی روزها فقط دو تا سه بار خواب نیم ساعته داره . شبا هم از 8 میخوابه ، تا 3 صبح هر دو سه ساعت یه بار شیر میخوره ، دقیقا از 3 یا 4 صبح همینجوریه که شما میگی ... انقد بیدار میشم میخوابم که اصلن خستگیم درنمیره و همیشه خسته ام . ساعت 5و نیم تا 6 صبح هم که دیگه کاملا بیدار میشه . یعنی من خواب ندارمممممممممممممم
CafeMom Tickers
بچه ها یه مشکلی پیش اومده ...

چند روزیه ، یعنی حدود 4-5 روزه که شکم ملورین سفت کار میکنه ... یعنی نه خیلی سفتا که بگم یبوسته شدید باشه یا مثلا موقع دفع گریه کنه ... اما خب فرق کرده با قبل ، بعدشم اینکه خیلی کم کار میکنه ... قبلا روزی یه بار ولی زیاد کار میکرد ، اما این چند روز خیلی کمتر هستش ... دو روزشم که تا شب اصلن کار نکرد ... بهش آب زیاد دادم این چند روز ، روغن زیتون هم تو غذاش میریزم ...
فردا میخوام ببرمش دکتر ، اما میخواستم ببینم شماها پیشنهادی ندارین ؟ نگرانم م م م م
CafeMom Tickers