2777
2789
عنوان

فرشته های نازه اسفند1391

| مشاهده متن کامل بحث + 56562 بازدید | 3242 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
نه من نمی دم ولی پوره سیب زمینی و به بهش میدم
وإِن یَکادُ الّذینَ کَفَروا لَیُزلِقونَکَ بِأَبصارِهِم لَمّا سَمِعُوا الذِّکرَ و یَقولونَ إِنَّهُ لَمَجنونٌ * و مَا هُوَ إِلاّ ذِکرٌ لِلعالَمین / خدایاپسرم به تو میسپارم
من با شیر خودم یا گاهی با شیر خشک درست میکنم . اما ملورین شیر خشک دوست نداره ، مجبورم بیشتر شیر بدوشم . ولی یکمی برام سخته.علت اینکه پرسیدم اینه که میخواستم ببینم که دکتر نینی های شما هم شیر پاستوریزه رو تا یه سالگی منع کردن ؟!
CafeMom Tickers
سلام مامانا خوبین؟شیر پاستوریزه جوشیده در غذا مشکلی نداره.من از دکتر پرسیدم.گفت شیر باز تب مالت میاره قم زیاد شده.شیر کیسه ای هم ندین.شیر مدت طولانی تاریخ داره ندین.گفت شیر پاستوریزه مدتش سه روزه است جوشیده در غذا مشکل نداره.اما خالی ندین
پاک ترین عشق عشق به مادر است.
سلام مامان سارا.خوبین؟اسم دختر نازتون ساراست یا ملورین؟معنی ملورین چیه؟اسم شیکیه.من بیست و هفت سالمه.لیسانس زبانم.خانه دارم.دختر هفت ماهه دارم.
سلام مامان سارا.خوبین؟اسم دختر نازتون ساراست یا ملورین؟معنی ملورین چیه؟اسم شیکیه.من بیست و هفت سالمه.لیسانس زبانم.خانه دارم.دختر هفت ماهه دارم.