2777
2789
عنوان

فرشته های نازه اسفند1391

| مشاهده متن کامل بحث + 56562 بازدید | 3242 پست
سلام رونیا 2 تا دندون در اورده
فقط کپک میشه
با روروک فقط عقب می ره
صدا خیلی از خودش در میاره همش با جیغ حرف می زنه وقتی روسری سرم می بینه از خوشحالی خودش میکشه
هر کسی وایستاده باشه جیغ می زنه میگه منم بغل کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رونیا 2 تا دندون در اورده
فقط کپک میشه
با روروک فقط عقب می ره
صدا خیلی از خودش در میاره همش با جیغ حرف می زنه وقتی روسری سرم می بینه از خوشحالی خودش میکشه
هر کسی وایستاده باشه جیغ می زنه میگه منم بغل کنید
سلام ابوالفضل من دو تا دندون درآورده خودش دیگه بدون کمک و بالشت راحت میشینه تو روروک قشنگ حرکت میکنه . وابستگیش به من فوق العاده زیاد شده. یعنی تا حدی که برای درست کردن غذا باید مثل دزدا یواشکی از کنارش بلند بشم. که اونم سر بزنگا اکثرا مشتم و میگیره و میزنه زیر گریه. چادر سر میکنم میدونه میخوام برم جایی کلی ذوق میکنه. با لباش کلی صدای پوف پوف درمیاره.
سلام دختر منم 27 اسفند بدنیا اومد.هنوز دندون در نیاورده.دکترش گفت اشکال نداره دندوناش محکمتر میشهالان بدون کمک میشینه.با روروک راه میره.دست میزنه سرسر میکنه.سروصداشم زیاده.خیلی شیطونه
یه ایت الکرسی به نیت سلامتی همه ی نی نی هامون من خوندم شمام بخونید

خدایا شادی زندگی هامونو برامون حفظ کن

همیشه تنشون سالم باشه

الهی امییییییییییین
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904