2777
2789
عنوان

فرشته های نازه اسفند1391

| مشاهده متن کامل بحث + 56562 بازدید | 3242 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به مامان های گل حالتون خوبه؟ نی نی هاتون خوب هستن؟

طرز تهیه فرنی با میوه: 1 قاشق غذاخوری آرد برنج( من آرد برنج رو خودم درست می کنم) - 3/4 لیوان آب- 1 قاشق چایخوری شکر- 2 پیمانه شیر خشک- میوه رنده شده که هر بار میشه یک نوع میوه داخل فرنی ریخت مثلا یکبار دو تکه کوچک سیب یا یک تکه کدو حلوایی بخا پز شده یا یک تکه کوچک موز و یا میوه های دیگر به جز مرکبات که من این میوه هایی که گفتم رو و همچنین گلابی رو امتحان کردم که خدارو شکر مشکلی پیش نیامد واسه سپهر.

راستی دو روز میشه که بهش 1/4 زرده تخم مرغ هم میدم
سپهر من 15 اسفند91 توی یه روز بارونی قدم به زندگیمون گذاشت و معنای جدیدی به روزهامون داد.
salam. dost jona.khobin ?fereshtehaye asemoniton khoban?omad ye nasihateton konam toro khoda negarane vazne ninihaton nabshid. faghat moragheb bashin ke salem bashan. man pesaram be donya omad 3300 bod az bas goftan soratesh kochike o che midonam zaeife kheili be khodam residam ta shire khobi behesh bedam . alan ke bacham 2 hafte dige mire to 7 mah 9200 vazn dare shokre khoda. ama khodam az nazare jesmi be moshkel khordam shadid. raftam doktor mige be khater shir dehite. az bas shir dadam be in tefli be havaye vazn girish. khodam az pa dar omadam . gahi oghat pish miyad ta nim sa@t ham shir khordanesh tol mikeshid va man koli khoshhal mishodam ke ba ye bar shir khordan sinam kolan khali mishe. ama alan na. bordam doktor gofte 4 nobat ghaza bede har nobat 10 ghashogh morabakhori. shire khodetam moghe khab behesh bede.
alan hale khodam hesabi rikhte beham. manam mese shoma delam mikhast kocholom topoli beshe ama na be in gheiymat. bazam khoda ro shokr mikonam ke bacham saleme. ishala khoda shoma va naz holatono hefz kone. sareton o dard avordam ba por goeim bebakhshid. didam to in page kheili ya daran az kam vazni ninihashon migan va negaranan khastam nasihate khaharone karde basham.
رونیا جون نمیدونم جی میشه که نینیامون خوب وزن نمیکیرن منم خیلی ناراحتم دختر کلم نمودارش افت هم داشته نمیدونم باید جیکار کنم راستی نینیتون جند اسفند به دنیا اومده؟وزن تولدش جقد بوده برا کم وزن کرفتنش دکتر بردیش؟
هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
لاله جون سلام خیلی خیلی ممنون از راهنماییت خدارو شکر که بسر کًلت وزنش خوبه من خیلی هم دلم نمیخاد دخترم تبل مبل باشه خیلیم ایده الیست نیستم که حتما هر ماه همون قدر که میکن وزن بکیره ولی دیکه دخترم خیلی کوجولو مونده همش خودمو سرزنش میکنم که شاید نتونستم ماهای اول خوب به دخترم شیربدم الان دقیقا سه ماهه که دخترم خوب وزن نمیکیره اکه یکی دو ماه بود بعد خوب میشد غصه نمیخوردم ازین که راه حلی بیدا نکردم نکرانم به هر حال بازم ممنون لطف کردی دلداریمون دادی
هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
سرو جون من اینا رو به رونیا دادم حالا میام یک گلابی را پوست می کنم با کمی اب حدود یک ساعت ابپز می کنم وقتی ابش خیلی کم شد یک کم کره می زتم یا میکس یا با پشت قاشق له می کنم می دم رونیا راستی مجازید مقداری کمی شکر بزنیدو با میوه های دیگه هم می تونید
سلام خاتومای گلم
خوبید?
نی نی هاتون خوبن?

اکه شبت بی خوابی زد زه سرتون بیاید اینجا اگه دوستداشتید
فقط خصوصیه.اگه میخواید تا دعوتتون کنم

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=21673
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904