2777
2789
عنوان

بازگردانی اپل آیدی های کارتی

1156 بازدید | 11 پست

با سلام خدمت دوستان و اعضای گرامی

با توجه به اخطارهای مکرر برای عدم استفاده از اپل آیدی های کارتی متاسفانه سازنده این اپل آیدی های کارتی اقدام به تغییر سوال امنیتی و تاریخ تولد میلادی این نوع اپل ایدی ها کارتی شما میکنند و اقدام به سواستفاده از این نوع اپل ایدی با مبالغ زیاد برای بازگرداندن آن می شوند.

چون شما این نوع اپل آیدی راآیکلود گوشی وارد کردید و قفل شده است و نه میشود گوشی آپدیت زد یا بفروش رساند. پس بنابراین مجبور هستید مبالغ زیاد هزینه کنید تا آیکلود را حذف نمایید.

قبل از این کار با ما مشورت کنید و هزینه را جویا شوید.

ID Tel egram : @shenaseapple

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من یه اپل آیدی به آیکلودم  وصل کردم الان پسورد و همه چیشو گم کردم راهی هست که بشه تغییرش ...

اپل آیدی شما کارتی هست یا به نام

بهتره توی خصوصی بفرستید یا در تل گرام چک کنم

اگر کارتی باشد بیشتر کارتی ها با هزینه ۴۰۰ تا ۵۰۰ بازیابی میشه

در غیر اینصورت نسبت به مدل گوشی قیمت ها بین ۱/۴۰۰ تا ۲ ت هست

شما اول روی اپل ایدی رو‌ بفرستید تا چک شود

اگر کارتی باشد بیشتر کارتی ها با هزینه ۴۰۰ تا ۵۰۰ بازیابی میشه در غیر اینصورت نسبت به مدل گوشی قیمت ...

از همون کارتیاس اول که گوشیو خریدم اونم خریدم 

ممنون بهتون پیام میدم 

و صبوری مرا کوه تحسین میکرد...!