2777
2789

منم تنبلم. 

دنبال تاپیک خوب میگشتم کمکم کنه. نیافتم خودم یه تاپیک زدم. 

میخوام از آشپزخونه شروع کنم و تا عادت نکردم بهش سراغ بقیه جاها نمیرم. اگه میخواین همراه بشین بیاین. 

یه برنامه مینویسم انجامش میدم. شب بهش تیک میزنم. هر روز تا عادت بشه برام. اگه شمام میخواین تغییر کنین با من بیاین.🤗🤗🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برنامت اینطور باشه ک هرشب بعد شام ظرفا رو بشوری یا بزاری تو ماشین،گازت رو تمیز کنی رو کابنتارو دستمال بکشی اگ لازم بود جارو هم بکشی بعد بخابی اینجوری روز بعد ک بیدار بشی اشپزخونت کاملا تمیزه...

خدایا صبری به من عطا کن تا دربرابر مصلحت تو تسلیم باشم💔
من دو شب پیش مهمون داشتم. هنوز ظرفاش مونده. چکار کنم؟ شاغل هستم

دروغ میگی نه؟ 

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 
دروغ میگی نه؟ 

نه والله.

اخه صبح تا شب سر کارم. سه شنبه بعد از ظهر خونه هستم میتونم انجام بدم.

از نه صبح تا نه شب سر کارم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

منم هستم  

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

برنامه امشبم:

تمیز کردن زیر کابینتا و تی کشیدنش

تمیز کردن ماشین لباسشویی

دستمال کشیدن ظاهر یخچال

شام

شستن ظرفاش

جابجا کردن وسیله های روی کابینت و پیشخون و دستمال کشیدنش.

عادت خوب:

تمیز نگه داشتن روی کابینتا و پیشخون

تمیز نگه داشتن گاز

چطوره به نظرتون؟

2810