2777
2789
عنوان

درمان پانیک...تجربه خودم

131390 بازدید | 222 پست

سلام دوست جونام

بدون قرص و دوا و از این دکتر به اون دکتر رفتن بدون هیچ هزینه ای نزدیک به یک سال و نیم هست حمله ای بهم نشده.

قدم اول باید قبول کنیم که مریضیم عزیزانی که بیماری دو قطبی، وسواس، توهم، دلشوره، افسردگی، حملات میگرن و...همه مریضن.

قدم دوم تغییر بینشم بود تغییر اساسی زاویه دیدم نسبت به خودم،نسبت به خدا، نسبت به خلق خدا و نسبت به جهان هستی اصلا کار راحتی نبود ولی شدنی بود وشد ....بله من، درمان شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم یه سوال

کسی که این اختلالو تجربه میکنه نظرش درمورد اطرافیانش چجوری میشه؟یکی از دوستام از وقتی فهمیده مبتلا شده رابطشو با هممون قطع کرده

میگه شما بهم توی زندگی سختی دادید حالا باید درمان بشم و میخوام سبک زندگیمو عوض کنم

مریضی شوهرت اسمش چیه؟  چه دارویی میخوره؟

پانیک 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين