2777
2789
سلام دوستان،ممنون مامان شایان جون.پسر من خیلی شیطون نیست به دیدن تلوزیون علاقه داره کلی براش فیلم ماشینای سنگین دانلود کردم خیلی دوست داره نگاه میکنه،فقط ترسو شده،از تاریکی میترسه شبم حتما من باید پیشش بخوابم.بانوی پارس جون من شمالم.
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیدا جون سلام خیلی هم نذار پسر گلت تی وی نگاه کنه بیشتر سعی کن بازی کنه و تحرک داشته باشه شایان هم آهنگ های تصویری خیلی دوست داره یه مدت مدام دوست داشت اونا رو نگاه کنه و همش به خاطر اونها گریه می کرد ولی یواش یواش ترکش دادم مثل این معتادها شده بود خخخخخ
سلام وای یکشنبه عروسی داریم امروز یه جوش دردی روی گونم زدم اعصابم خورده دیشب سرزمین عجایب بودم تا موهای پسرم رو کوتاه کنم دیدم یکی از آرایشگراش اخراج شده همونی که من میخواستم موهای پسرم رو کوتاه کنه کارش خوب بود
سلام به همه ی دوستان عزیز شیدا جون شایان اصلا جدا نمی خوابه حتی شبا میاد رو دست من می خوابه موندم 3 ماهه دیگه که نی نی به دنیا میاد می خوام چه کنم اتاقش رو خیلی دوست داره ولی بهونه میاره بخواد اونجا بخوابه بانوی پارس عزیز زیاد حرص نخور ببرش جای دیگه ان شالله خوب کوتاه می کنن موهاش رو... خوش به حالتون عروسی خوش بگذره
شیدا جون من دخترم از یک سالگی تو اتاق خودش می خوابه...ولی موقعه خواب میرم پیشش رو زمین یه تشک کوچولو انداختم رو دستم می خوابه براش قصه می گم یه 15 تا 30 دقیقه طول می کشه می گه خوابم میاد منو بذار تو تختم..می ذارمش خوابش میبره بعد میام بیرون...
سلام شیدا جون اول اینکه سعی می کنم صبح ها بیشتر سر بزنم به تایپیک که بتونم باهاتون صحبت کنم آره واقعا پسرا مامانی ترن بچه دومم دختره و فکر می کنم تا نیمه دی بیاد بغلم ان شالله نه ناخواسته باردار شدم با وجود جلوگیری شدید و در زمانی که به شایان شیر هم می دادم حتی تا ماه 3 نمی دونستم باردارم همه این طوری می گن ولی این بارداری از بارداری اولم خیلی برام سخت تر بود
2810