2777
2789

با هم خوب نیستیم هرجا برم بچمو میبرم هرچقدم که اذیت شم مادرمم فوت کرده  اون خیلی اذیتم کرده سر زایمانمم پدرمو دراورد  منم ایجوری براش جبران میکنم دلش میخواد بچمو نگهداری کنه کلا اخلاق منم قبول نداره دوس داره ب نحوه خودش تربیت کنه منم از کوچیکی تا الان که پسرم یازده ماهشه پیشش نمیزارم 

هرچقد میخواین بگین بدجنسی بگین چون مهم نیست اون منو بیشتر از اینا چزونده و عذاب داده 😒ازش متنفرم کسی جای من نبوده بفهمه چی میگم ،حالا ب نظر شما اون زورش میاد ؟؟؟خونمون هم نزدیکه بهم دیر ب دیر هم میرم خونشون هرکاری هم بگه برعکسشو انجام میدم  تا دلم خنک شه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه شماست و اختیارش با خودته هرجور صلاح میدونی بزرگش کن و تربیت، اما بنظر من گذشت کن زیاد سخت نگیر، جواب خوبی رو با خوبی دادن هنر نیست گاهی جلو بدیها خوب باشیم. انشالله پسرت بزرگ بشه مشکلاتت کمتر عزیز

کاری با چزوندنشون ندارم ولی منم دلم نمیخواد بچمو خانواده شوهرم نگه دارن، فقط به مادر خودم اطمینان دارم، البته اینم بگم که مادرشوهرم کلا خودشو اذیت نمیکنه و بچه نگه نمیداره..خواهرشوهرم دوس داره نگه داره ولی من ته دلم راضی نیستم حس میکنم از پسش برنمیان و زیاد بلد نیستن

وای چ خوب آفرین، من ک دخترم خمس پایین بود ما بالا بودیم بعذ دخترم تا 2 سالگی اونو بیشتر دوست داشت الان 6 سالشه خیلی پشته خیلی هامو داره ولی مادر شوهرم تو همه چیز دخالت میکنه عادت کرده، از الان دمشو قیچی کن ب آون چ ربطی داره کلا 

خب پس چرا تامیک زدی اگر میخوای ب نظرات گوش ندی،

همه جور نظر میدن خب.

من ب شخصه نمیزارم،چه اخلاقش بد باشه چه خوب،اگر خدانکرده سهوا براش اتفاق بدی بیفته،خودتو نمیبخشی

من میگم بزار جلو چشمم باشه حداقل خدانکرده پیشآمدم بود جلوی چشم خودم باشه،اخه از من دلسوزتر نسبت ب بچه م کسی نیست.

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
نه اصلا نزار منم جرات نمیکنم بچمو باهاش تنها بزارم یا انگشت تو حلقش میکنه یا یه چیز به خوردش میده

دقیقا مادرشوهر منم همین بود پسرم رفلاکس داشت تا دو روز بعدش دارو گیاهی و چیزای که خانم براش تجویز کرده بود بالا میاورد😒

میشه برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😊😘😘😘
2810