2777
2789

با هم خوب نیستیم هرجا برم بچمو میبرم هرچقدم که اذیت شم مادرمم فوت کرده  اون خیلی اذیتم کرده سر زایمانمم پدرمو دراورد  منم ایجوری براش جبران میکنم دلش میخواد بچمو نگهداری کنه کلا اخلاق منم قبول نداره دوس داره ب نحوه خودش تربیت کنه منم از کوچیکی تا الان که پسرم یازده ماهشه پیشش نمیزارم 

هرچقد میخواین بگین بدجنسی بگین چون مهم نیست اون منو بیشتر از اینا چزونده و عذاب داده 😒ازش متنفرم کسی جای من نبوده بفهمه چی میگم ،حالا ب نظر شما اون زورش میاد ؟؟؟خونمون هم نزدیکه بهم دیر ب دیر هم میرم خونشون هرکاری هم بگه برعکسشو انجام میدم  تا دلم خنک شه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم چند بار گذاشتم پیششون

دوستش دارن

اما خیلی محدودش میکنن

وایییی نه دست نزن خراب میشه،نکن میفتی،بشین ،باید سلام کنی،باید دست بدی باید اینکارو کنی،ببین فلانی از دستت ناراحت شد برو معذرت خواهی کن،ببین اینو خراب کردی،ببین یدونه برنج افتاد رو زمین،چرا اینکارو کردی،اصلا بهت فلان چیزو نمیدم،واسه تو نداریم چون سلام نکردی و این حرفا رو به بچه دو ساله میزنن،

منم دیگه اونجا نمیذارمش،

من روزای اول اینقدر حساس بودم بچم اولم بود میومد خونمون میگفت بده من بشورمش تو میندازیش میگفتم مگه بقیه روزا کی میشوره.الان یادم میاد میگم چقدر بجه ندیده بودم.الان 16ماهشه هرچندمدت یو بار ک کار دارم میذارم بره اونجاولی بیشتر پیش مامان بابای خودم میره حتی چند روز هم میمونه

منم چند بار گذاشتم پیششون دوستش دارن اما خیلی محدودش میکنن وایییی نه دست نزن خراب میشه،نکن میفتی، ...

خانواده‌ی همسر منم حتی اگه نیم ساعت بچمو ببینن میخوان تو همون نیم ساعت تربیتش کنن! 

و دقیقاً تو تک تک موارد تربیتی با هم اختلاف نظر داریم! 😂

گناه داره بچه‌ت نذار بهش امر و نهی کنن

پسر منم نزدیک دوسالشه

خداوندا مرا آن ده که آن بیست!  👌 😁            
منم چند بار گذاشتم پیششون دوستش دارن اما خیلی محدودش میکنن وایییی نه دست نزن خراب میشه،نکن میفتی، ...

چقددددد احمقن بچه تا شیطونی نکنه ک بزرگ نمشه وای بحال بچه هاشون

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
چقددددد احمقن بچه تا شیطونی نکنه ک بزرگ نمشه وای بحال بچه هاشون

بچه هاشون که بزرگ شدن،الان پسرم تو خونه خودمون اصلا محدودیتی نداره،خونه ی مامانمم همینطور،

خونه مادر شوهر قبلا هفته ای سه چهار شب برای شب نشینی میرفتیم نیم ساعت‌...،الان دیگه هفته ای یه بار میرم بخاطر پسرم،

خانواده‌ی همسر منم حتی اگه نیم ساعت بچمو ببینن میخوان تو همون نیم ساعت تربیتش کنن!  و دقیقاً ت ...

هر بار کسی چیزی به پسرم بگه،میگم مامان هرجوری دوست داری بازی کن،

مثلا از در میریم داخل،بچه میره میشینه رو مبل،همه میگن واااای چرا سلام نکردی،چرا دست ندادی،چرا به بابا سلام نکردی خلاصه تا یکساعت بحث سلامه،بعدش که بچم میره سمتشون ایندفعه ناز میکنن،نههه من اینو بهت نمیدم چرا سلام نکردی،چرا دست ندادی،نه من برات چایی نمیارم چرا دست ندادی،چرا بوس ندادی و هزار حرف الکی دیگه

من از خدامه مادرشوهرم بچه هامو نگه داره،البته دخترم اونجا راحته چون هر کاری هم بکنه چیزی بهش نمیگن و میترسم یکم بی ادب بشه وای درکل خوبن

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
هر بار کسی چیزی به پسرم بگه،میگم مامان هرجوری دوست داری بازی کن، مثلا از در میریم داخل،بچه میره میش ...

ای بابا

چه توقعاتی از بچه دو ساله دارن! میخوان مثل بچه ۱۰ ساله رفتار کنه 😒

کار درستی کردی رفت و آمدت رو محدود کردی

بچه گناه داره اینجور رفتارای اشتباه باهاش بشه

خداوندا مرا آن ده که آن بیست!  👌 😁