2777
2789
سلام به همگی

منتظر جون پفک تو منوی پلی هوس نیست ولی چیپس و پاپکورن هست که میشه بگیم اونم نذارن.

آزاده جون و شرار جان لطفا زودتر بیاین بگین چطور بود منم خودم اگه تونستم میرم.

خوب اینجوری که بوش میاد سرزمین عجایب داره کنسل میشه. امیدوارم هر جا باشه خیلی خیلی خوش بگذره بهمون. منم فیلمبردار رو تایید نمیکنم ولی عکس زیاد می خوام. ههههه

هوووووووووورا تولد.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...
پگاه جون سلام عزیزم
اگر یادت باشد من چند روز پیش به موبایلت اس ام اس زدم و پلی هوس را بهت پیشنهاد دادم . در هر صورت من هم با اینجا موافقم . البته اگر عکاس هم باشد خیلی خوبه . چون عکسی که ما گیریم اصلا قابل مقایسه با عکسهای حرفه ای نیست در ضمن ما باید حواسمون به نی نی ها باشد و عکسهای خوبی در نمی آید. ولی فیلمبردار اگر نباشد هم مهم نیست.
من خودم عاشق عکس هستم ولی از فیلم زیاد خوشم نمی آید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پگاه جون و همگی دوستان سلام .... 2تا آدرس دارم یکی هپی هاوس :22806567
آدرس:اقدسیه- خیابان فیروزبخش- خیابان باستان – خیابان کامران – جنب مجتمع صاحبقرانیه – کوی فاضل- پلاک3
و یکی پلی هاوس : خیابان شریعتی روبروی ایستگاه متروی قیطریه خیابان پل رومی خیابان شریفی منش کوچه افسر پلاک 10 کدامشون رو برم؟ ... البته تا دوشنبه نیستم و سه شنبه میرم ... ولی اقدسیه خیلی دوره .... ا گه کسی اطلاعات بیشتری داره بگه لطفا ..
سلام به همگی

نازی جونم دستت درد نکنه. منم از همون اس ام اس شما اونجا رو پیدا کردم و قیمت گرفتم. ممنون گلم.

مامان آریا برزین جان همون آدرس اول درسته. قیمت ها و توضیحات مربوط به همونه.

آدرس دومیه همونی هست که مامانهای اردیبهشتی رفته بودن و آزاده (مامان اردیبهشتی) و من یه توضیحاتی راجع بهش داده بودیم. ولی خوب اگه برات زحمتی نیست هر دو شو رو ببینی که خیلی عالی میشه.
سلاااااااااااااااااااام خوش به حالتوننننننننننننننننننننننننن

من نمیتونم بیام آخه اراکممممممممممممم

پگاه تورو خدا اگه عکس گرفتین به منم نشون بدین باشه؟

طفلک شروینننننننننننننننن

ایشالله به همه تون خوش بگذره . جای منم خالی کنیداااااااااااااااااااا
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
سلام
پگاه جون واقعا ممنون که زحمت این کار رو میکشی ..لطف میکنی به همه ما
من با پارک مخالفم ...
قبول دارم بهترین مکان تفریح بچه ها پارک هست منم هر روز سارینا رو میبرم اما برای این کار اونم توی این سن و کنترل همه بچه ها یک جا پارک اصلا خوب نیست!
هر جای سرپوشیده ای باشه ن موافقم ولی یادمون نره بچه ها هنوز کوچیکند و مفهوم برنامه های مجری دار و قرطی بازیهای تولد رو نمیفهمند ...فقط از تولد شادی اون توی ذهنشون میمونه.همین
من هم توی لیست بذار +همسر
ممنون
سلام سلام به همه دوستای گلم.

مهنوش جون کاش بتونی بیای. خیلی دوست دارم تو و اون شروین خوردنی رو ببینم. اصلا هیچ راهی نیست؟

آزاده جون مرسی از اینکه نظر دادی گلم. چشم سارینای نازنین و شما و همسرت هم اضافه کردم.

آزاده جون عیبی نداره من با مامان آریابرزین صحبت کردم قرار شد ایشون بره ببینه و بیاد خبرشو بهمون بده.
سلاااااااام
پگاه جون مرسی از زحماتی که میکش خانمی.......
به نظر منم اگه محیط شاد وبا موسیقی باشه بهتره وبچه ها بیشتر سرگرم میشن
لطفا اسم منم رو اضافه کن پگاه جون
کیمیا به همراه مامان وبابا
پگاه جون زنگ زدم بهت ولی محل کار بود و متاسفانه فامیلی رو نمیدونستم ... امروز وقت دکتر آریا برزین بود و نرفتم ... فردا میرم و خبر میدم ... شنیدم یه پلی هاوس هم در سعادت آباد هست ... اگر کسی چیزی میدونه بگه لطفا .
سلام به همگی. باران جون مرسی. علی و شما رو اضافه کردم.

مامان آریا برزین جان ایشالا پسملی حالش خوب باشه. عیبی نداره. به نطر من این دو تا رو ببینیم اگه خوشمون نیومد میریم اون سعادت آبادیه رو هم میبینیم. خوبه؟
2810