2777
2789
سلام.
من دیروز رفتم سرزمین عجایب. به نطرم همه چیش خوب بود.اول که رفتم داشتن موزیک میزدن و میخوندن.اینقدر صدا بلند بود که صدا به صدا نمی رسید و نمی شد با هم حرف بزنیم.حدود 2 ساعتی موزیک بود.

بعد شنگول اومد که علی و زینب (تنها بچه های کوچیک جمع) کلی ازش ترسیدند و علی محکم من رو چسبیده بود و طرفش که میرفتم گریه میکرد!!!!

عکاس و فیلمبردار هم بودن که دائم عکاسی و فیلمبرداری میکردن.

کیک تولد ساده بود و روش با رنگ سبز شکل کله شنگول را کشیده بودن .طعمشم خوب بود.

شام تولد عالی بود چون همشو از بوف اورده بودن.شام بچه ها پیتزا بود که کالباس داشت علی هم همون رو فقط خورد.
مال بزرگا سالاد الویه و مرغ سوخاری و پیتزا بود.که سالاد الویه اش عالی بود چون خونگی بود.

شیرینی و میوه هاش خیلی متنوع و خوب بود.میوه توت فرنگی -زردآلو-موز -گوجه سبز و چند تای دیگه بود که یادم نمیاد.
بستنی سنتی و چای و ابمیوه هم جزو پذیراییشون بود.

روی میزها تو ظرف : چیپس و پفک و پف فیل بود.بدیش این بود که علی تا حالا پفک نخورده بود ولی اونجا نتونستم جلوش رو بگیرم.

خلاصه بعد هم به هر بچه کارت دادن برای بازی.

برای بریدن کیک هم رقص چاقو رو اجرا کردن و خوندن و بریدن.

برای بچه های ما این برنامه ها رو دیگه نمی شه اجرا کرد.

کلاه تولد هم خودشون به همه دادن

به نظر من روی هم رفته خوب بود ولی دیگه نمی شه با هم صحبت کرد چون سالن پوشیده است و صدا و همهمه هم زیاده.فقط برای تولد خوبه نه دیدنی.

مامان نگین پگاه نظر سنجی نکرد چون پارسال نظرسنجی شده بود و اکثرا با شوشوها اومدن چون خیلی ها از شهرستان میان و نمی تونن تنها بیان.شما هم میتونین تنها بیاین هیچ اجباری در کار نیس.پارسال بعضی ها تنها لومده بودن بعضی ها هم با مادر و خواهراشون.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان نگین عزیز من واقعا متوجه نمیشم که چرا شما انقدر تند در مورد من موضع گرفتی؟ هیچ ریاستی در کار نیست. دوستان اینجا به اندازه کافی از من شناخت دارن. بچه های اینجا هم هیچکدوم از من نمیترسن که بخوان اعتراض بکنن یا نکنن.
مامان نگین همسر من براش هیچ فرقی نمیکنه و ایشون هر موقع که من بخوام وقتشو برای من خالی میکنه. چه اول شهریور چه وسط شهریور چه آخر شهریور.
من توی پست های قبلیم نوشتم که بذارید هر کسی خودش تصمیم بگیره که میخواد با همسرش بیاد هرکس هم نخواست با همسرش نیاد. اسمتون رو ننوشتم چون نمیدونستم تشریف میارید یا نه ولی اگه ببینی اسم نازی رو نوشتم. در هر صورت فکر کنم سمی جون همه چیز رو کاملا توضیح دادن.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...
در ضمن ما اگه بخوایم برای هر نفر صبر کنیم ببینم هر نفر چه تصمیمی میگیره اسفند ماه هم نمیتونیم جشن رو برگزار کینم. پس بهتر به جای غر زدن و تیکه انداختن همکاریمون رو بالا ببریم.

هماهنگی این کارا هیچ نفعی از نظر مالی برای من نداره چه بسا که با وجود مسائل کار و خونه و این فسقلی کلی هم بدو بدو و دردسر داره که من با عشقم به دوستای گلم این کارو انجام میدم.

اگر هر کدوم از دوستان علاقه داشتن که این کار رو هماهنگ کنن برای من اصلا فرقی نمیکنه.
ببخشید مامان نگین...............مثلا من که از مشهد می یام تا با بچه ها باشم ..........چون شما دوست نداری با همسرت بیای ..........باید همسرم رو کجا بفرستم؟..................یکم دقت کنید می بینید که رای سالاری..............به کسی می یاد که هی نظر خودشو بخواد به بقیه بقبولونه.............................

سمی جون به نکته درستی اشاره کردن............پارسال روی این قضیه تصمیم گیری شده..............دیگه چه بحثیه

ارمیا(الهه و همسر)
دوستای گلم پس سرزمین عجایب تایید شد؟
من اسامی رو مینویسم. تا آخر خرداد هم پولا رو جمع میکنم و برای سرزمین واریز میکنم و ثبت نام میکنم. خوبه؟

فقط یه چیزایی میمونه.

تاریخش : 17 یا 18 شهریور کدوم بهتره ؟

بچه ها بگن عکاس یا فیلمبردار میخوان یانه و اینکه سرویس 27900 مورد تایید هست؟

لطفا اسم نی نی هایی که میان رو اعلام کنید و بگین که با چه کسانی میاد.
پگاه جونم سلام خوبی خسته نباشید خانم گل
خواهشی ازت دارم که دیگه تاریخ را جلوتر نبر . چون دخملی من و شما اون موقع از 2 سالگیشون مدتی گذشته .اگر جمعه باشه خیلی بهتره چون من تا از سر کار می رسم خونه پنچ شنبه ها ساعت 3 می شه.
راستش را بخواهی حالا که همه نی نی ها با مامی و بابا می آیند شاید من هم همسرم را بیاورم ولی در هر صورت همان تعداد همراه را برایم بنویس.
2810