2777
2789

ما دو بار رفتیم ولی چون خیلی شلوغ بود مجبور شدیم بریم رستوران روبه روییش (لطفی) که خیلی گرون بود

ولی خاورخانم قیمتاش خوب بود برا همینم بیشتر از لطفی اسم در کرده

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همونجا ک روستاهای شماله؟ و تی وی مستندش رو نشون داد؟ دقیق کجا هست؟؟؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

چه درآمدی داره رستوران روبروییه از صدقه سر خاور خانم😆😆

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید

ببين عزيزم من چن باري رفتم

واقعا طرز برخورد اون خانوم افتضاح بود سر مردم داد ميزد 

انگار داشت صدقه ميداد

غذاهاشم خيلي معموليه خيلييييييييييي

من دليل اين همه شلوغي رو نفهميدم 

كباباش اگه جاي خوب كباب خورده باشي ميگي اي كباب معموليه بقيه غذاهاشم چنگي به دل نميزنه

ولي جاش قشنگه واسه بيار رفتن خوبه

ببين عزيزم من چن باري رفتم واقعا طرز برخورد اون خانوم افتضاح بود سر مردم داد ميزد  انگار داشت ...

آره منم میگم فقط فضایه روبه روش قشنگه

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل
ببين عزيزم من چن باري رفتم واقعا طرز برخورد اون خانوم افتضاح بود سر مردم داد ميزد  انگار داشت ...

بله تو تی وی هم ک نشون میداد  همه کارگراش ازش میترسیدن   یک وقتایی سرشون جیغ و داد میزد   حتی سر شوهرش هم جیغ میزد   شوهرش هم ازش حساب میبرد و میترسید ازش..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ما دو بار رفتیم ولی چون خیلی شلوغ بود مجبور شدیم بریم رستوران روبه روییش (لطفی) که خیلی گرون بود ول ...

آره خیلی شلوغ میشه و سرو صدا زیاده

لطفیم عزیزم میدونستین که کارگر رستوران خاور خانم بوده بعد خودش رستوران زده و نه بخاطره قیمتاش بخاطره اینکه نسبت به خاور خانم جدید تره و کیفیت کارش پایین تره مشتریاش کمترن خاور خانمم خب خیلی اسم در کرده از وقتی که اونجا فقط دوتا میز داشت تا الان که سالن به اون بزرگی داره

آره خیلی شلوغ میشه ولی سرو صدا زیاده لطفیم عزیزم میدونستین که کارگر رستوران خاور خانم بوده بعد خودش ...

کارگرش بوده رو نمیدونم

ولی میدونم لطفی هم خیلی قدیمیه مثه خاور خانم ، اول یه سالن داشته بعد کم کم بزرگش میکنه و تا الان که دو تا رستوران داره

غذاهاش خوب بودااا فقط گرون بود خیلی 😑 تو ذوقمون خورد

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️