2777
2789

فکرم مشغوله اینه که روز خاستگاری درباره چی حرف بزنم؟!چه سوالایی بپرسم.تکلیف چه چیزایی همون اول مشخص شه بهتره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منکه فقط گفتم شما بگین هنوزم که هنوزم شوهرم بهم میخنده آخرشم گفتم جواب سوالامو از حرفاتون گرفتم😂😂😂😂😂😂😂😂

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

اعتقادات و نوع پوشش یه چیز مهمیه که تو همین سایت بارها دیده شده سرش به مشکل خوردن و برای همگان این پرسش پیش اومده که مگه از اول هم رو ندیدن یا درباره‌اش صحبت نکردن با هم...

💙صدا کن مرا... 

خخخخ قبلش حرفیده بودیم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

خانواده 

اینده کاری 

مسائل  مالی 

جای زندگی 

پوشش 

اگر    جلسه ی دوم و سوم هست حتی خیلی تو لفافه مسائل جنسی 

تعداذ فرزند  

و اولویت های خودتون تو ازدواج 

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼