2777
2789
عنوان

فکروخیال...

127 بازدید | 8 پست

سلام بچها من از عروسیم یکسالونیم میگذره اما بعد از عروسی فقط و فقط به خودم غرررررر زدم بخاطر تالار ارایشگاه اندام مسخرم و همه چیییبیییی یسری عکسم داشتم که از گوشیم پاک شدو اعصابم بیشتر خورد شد و از همه مهمتر بخاطر ارایشگاهی که رفتم و اونقد عجیب درستم کرد البته همه گفتن خیلی خوب شدی اما خودم تا الان فقط فکر میکنم خودمو سرزنش میکنم همش یادش میوفتم اعصابم خورد میشه دیگ نمیدونم چ خاکی تو سرم بریزم دارم افسردگی میگیرم بگین چ کنم😭😭😭😭😭😭

بیخیال عزیزم گذشته دیگه...حوصله داری خودتو درگیر این چیزا میکنیا

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه اهمیتی داره عزیزم مهم دل خوشه بعدکاری نداره یکم پس اندازکن براعروسی یکی ازفامیلاتون بروارایشگاه شیک بگوارایشت کنه یه لباس عروسم چندساعت کرایه کن مستقیم برواتلیه باهمسرت عکس بندازبعداچاپ.کن

اونایی که میدونن؛کجاخودشونوبه نفهمی بزنن خیلی آدمای فهمیده ای هستن

💜شبتون بخیر و پراز ارامش و حس خوب

اینو یادتون باشه بلافاصله قبل خواب و بلافاصله صبح ها به محض بیدارشدن قوی ترین ارتعاشات رو ب جهان هستی میفرستین .

سعی کنیم ارتعاشات مثبت بفرستیم

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖

بهش فکر نکن

منم عروسیم افتضاح شد اما فقط قسمتهای خوبش رو گلچین کردم و بهش فکر می کنم

دختر خوب یه سال و نیم پیش عروسیت بود هنوز داری فکر میکی بهش؟؟؟؟؟؟

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

بیشتر ببینید
بهش فکر نکن منم عروسیم افتضاح شد اما فقط قسمتهای خوبش رو گلچین کردم و بهش فکر می کنم دختر خوب یه س ...

اره بخدا دیگ خودمم خسته شدم ولی مثل دیوونه ها فک میکنم همش