2777
2789
عنوان

اگه تو خونه ، گوشی بلااستفاده و قدیمی و معیوب دارید تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 27 پست
گوشیه گلکسی اس ۳ مینی سالم ولی بدون جعبه چند میخرید؟ هواووی هم باطریش خرابه چند؟

سلام

لطفا عکساشونو برام بفرستید

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام کدوم مدل و در چه شرایطی؟

سلام 

U19

شار ژ نشد و ی هو خاموش شد به شارژم میزنم شار ژ نمیکنه ، فک کنم سوکت جای شارژیش خراب شده و یا باطریش 😩

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل
سلام خوبید کاربر قدیمی؟

خوب شکر شما چطور؟

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مغازتون در چه شهری هست ؟

مغازه ندارم

تو خونه بخاطر علاقه ای که دارم سخت افزار کار میکنم

شمالم مازندران

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام  U19 شار ژ نشد و ی هو خاموش شد به شارژم میزنم شار ژ نمیکنه ، فک کنم سوکت جای شارژیش خراب ...

عکسشو بفرستید در خدمتتونم

سپاس

مغازه ندارم تو خونه بخاطر علاقه ای که دارم سخت افزار کار میکنم شمالم مازندران

یه سوال گوشی samsung s4 دارم بعد در طول روز مشکلی نداره بعد شب اگر شارژرش 90 باشه فرداش یا خاموش میشه یا 20 30 درصد میمونه مشکلش چیه ؟ رام بزنم روش درست میشه ؟

جون مادراتووووون لایک نکنید
یه سوال گوشی samsung s4 دارم بعد در طول روز مشکلی نداره بعد شب اگر شارژرش 90 باشه فرداش یا خاموش میش ...

اگر از سلامت باطری مطمئنید اول فلش کنید

اگر از سلامت باطری مطمئنید اول فلش کنید

بله باتریشو نو خریدم و باتری خوبی هم بود ، فلش هم کردم ولی نشد بازم ، ولی یه مقدار داخل میشه فکر میکنم جریان کشی داشته باشه 

جون مادراتووووون لایک نکنید
بله باتریشو نو خریدم و باتری خوبی هم بود ، فلش هم کردم ولی نشد بازم ، ولی یه مقدار داخل میشه فکر میک ...

سخت افزار گوشی مشکل داره پس قطعا